Ays0 Mom726272 ahaha bu süreçte ne giyecegimizi şaşırınca ben yoldan gecene bile sormak istiyorum 😂 tayt lcw’nin ama sütyeni hatırlamıyorum hamilelik öncesinde almıştım 🤭
Mom726272 Ays0 anladım çok teşekkür ederim 💚 bende Tayt arayışındayım lcw taytı çok övüldü Bi bakam bari memnun musunuz peki
Ogretmenim7 Gulfeem Ay bende tek karnı büyüyenlerden olacakmıyım acaba ya ne güzel😂ben hepten alırım kesin🤦🏽♀️
civciviminannesi_20 Gulfeem Merhabalar 🥰 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🤲🏻 Hamile taytınızı ve sporcu atlenizi nerden aldınız 🙈 Fotoğrafınız harika 🌼 Maşallah nazar değmesin 🧿🌸
JelibonT Yasoo96 ayy göbeği bir tek minnak olan ben değilmişim çok şükür 😊 herkesin ki benimkine oranla kocaman. Sizi bana yakın gördüğüme çok sevindim 😊
Ays0 cgdm-trzi regl ile hesaplayinca 24 Ağustos görünüyor ama doktorum ağustosun 10nundan sonra herşey olabilir dedi bakalım 🙈
Yagmur8001 Merveorhnoglu teşekkür ederim aslında elbise değil siyah tayt üzerine askılı bluz onun üzerine de gömlek giydim 🙈🙈 Gömlek annemin genç kızken giydiği vintage gömlek diyelim 😻🤍