[silindi] Yasoo96 evett ayni seyi ben de ilk gebeligmde duymustum😅 ailemden uzak oldgm icin suan kimse gormuyor beni doguma yakin geldiklernde büyük bir sok bekliyor onlari😅😅
Yasoo96 [silindi] yaa resmen ayniyiz 😂 bende uzaktayim annemlere ilk defa gidicem. Beni zayif gondermislerdi. O ilk tepkilerini asiri merak ediyorum ve korkuyorum da.birisi yaso noldu sana nekadar sismissin falan dese yikilirim😂😂
syazkaannn01 Zeynep0886 öncelikle teşekkür ederim sonrası da bende anlamıyorum bir bakıyorum kocaman bir bakıyorum kaybolmuş neden böyle oluyor bilmiyorum 🙈 hareketlerini hissediyor musunuz 😍
Zeynep0886 syazkaannn01 rica ederim maşallah diyeyim 😊benim ikinci hamilelik 14. Haftada başladım hissetmeye şimdi daha canlı tekmeler ama günde en fazla dört tekme atıyor çok sakin şimdilik sizde durumla nasıl?
melegim_ve_ben Ays0 Yok yok daha nem yok şuan en güzel dönemi ☺️Bahar havası şuan.Keske hep böyle kalsa.Evler serin aynen yoksa daha fena olurdu.Klimalar sağolsun kahrımızı çekecek artık 😂
Ays0 melegim_ve_ben daha evde klima yok ama ben ondan da korkuyorum eşim klima alalım diyor ben Ankaralı olarak klima cahiliyim burnum tıkanıyor soğusunda sıcağında bir de kokuyor sanki 😂
Habe2210 Ays0 çok alakasız olacak ama taytınızın maraası ne cok ince durmuyor sanki tam dışarda gitmelik :) bikaç tane aldım ama içi gösteriyor 🙈
AylinCk Ays0 aynen canım doktor sana tarihle ilgili bir şey söyledi mi canım bide normal mi sezeryan mı olacaksın sen
ipek_bulde Esen3535 aaa bende geçen bakmıştım aynı boydayız boydan çok uzun olur dedim ama şuan sipariş edecemm😇😇😇sağolun