Ayseport Bir kızım var birde oğlum olsun yeter diorm ama çin takvimi bununda kız oldğnu söylüyor tabi ki sağlıklı hayırlı olması önemli olan ama insanda içinden geçirmio değil
elisamnlannesym Ayseport hamile kaldığimi öğrendiğimde bakmistik arkadaşımla kız çıkmıştı tuttu bizim 😁
Haticeiqra Ayseport İkinci hamileliğim ilk kızımda tuttu bu hamileliğimde tuttu enteresan bir şekilde 😁
Hcr14 Ayseport anladım kimisnde ilki tutmuyo ıkıncı tutuyo ıkıncı tutuyo yada hıc tutmuyo gönlünüzdekını versin insallah
xsedapolat Kız çıktı bugün doktorum tahminde bulundu kızçemiz olabilir ama tahminde bulundu bakalım takvimle aynı olacak mı 😂
saripapatya16 Ayseport bende yaptim erkek cikti ben inanmiyorum cok nadir tutuyor sanirim kizim olucagini ogrendim cumartesi günü 💕
Astrotuba Ayseport çin takvimini uygulamadım ama bu uygulamanın paylaştığı takvime göre cinsiyet doğru çıktı arkadaşımınki de doğru çıktı
2inciannelik Ayseport canım kaç haftalıksın tahmin ettiler mi ultrason fotosu at o daha doğru olur inşalalh gönlündeki olır