Sedasmsk okunmusciklet geçen hafta bende gittigimde doktor güzel resim çekmek için o kadar çabaladı ama yüzünü gömmüş bi yere eliylede kapatmış bi taraftan😂
Nilasyamom okunmusciklet kız delirme Allah korusun nolcak. Ultrasonun sesinden rahatsız oluyor o yüzden kapatıyor yüzünü. Benimki de öyle. Ağzını yüzünü yediğim 🥰 utangaç bi kızçe bu 🌼
_Nurr- okunmusciklet benimde haftalarca öyleydi hatta doktor öksür dedi çikolata ye yarım saat sonra gel dedi vs çekmedi daha dün ilk kez görebildim aşırı sevindim onu alışkanlık edinmiş heralde 🐣🙈
beybisi26 okunmusciklet bizimki de öyle doktora sordum. Ultrason ses dalgaları yayan bir cihaz olduğu için bazı bebekler bu dalgalardan rahatsız olup elini kafasına götürürlermiş kulaklarını kapama güdüsü olurmuş öle demişti
Nilasyamom okunmusciklet 😃 zekiler işte annesi. Kendini korumayı öğrenmiş de yüzünü kapatıyor akıllı bıdıklar 🌼 🧿
NaneLimon36 okunmusciklet detyali ultrasonda bizimkinin de eli yüzü deydi doktor bunun bir refleks ve iyi bişey olduğunu söyledi 😊
emiras59 okunmusciklet benimki de ultrason fotoğraflarında yayla gibi yayılırdı bugün detaylı ultrason da Yüzünü eliyle sürekli kapattı bacaklarını karnına çekti kendini göstermedi 😂
giznum okunmusciklet ilk bebeğim öyleydi hiç göremememiştim doktor artık,dogduktan sonra bol bol yüzüne bakarsınız dedi ☺️Doyasıya bakıyoruz o yüzden sorun yoktur canınızı sıkmayın 🌸
okunmusciklet giznum teşekkür ederim yorumunuz için bizde hep yarım yamalak gördük yüzünü hep kapatıyor minik bey az kaldı diyorum artık bizde bol bol yüzüne bakarız inşallah
Mervekaynak okunmusciklet ayy bende aynı durumdayım valla sırf güzel fotosu çıksın diye 2 kere detayliya girdim ama bizimki her kontrolde öyle ya sırtı dönük ya eller yüzde. 35+2deyim bende. Doğdu doğacak çocuk daha bilemiyoruz yüzünü falan.🙄🙄😁
okunmusciklet Mervekaynak yaa aynı gündeyiz desene ne güzel bizimde hep elleri yüzünde bi sağını bi solunu görüyoruz 😅 senin nasıl gidiyor hamilelik doğum şeklin vs belli oldu mu aynı gündeyiz ya çok merak ediyorum bende böyle olunca😅🤭