milena11 okunmusciklet usg den dolayı bebekler sesten rahatsız oluyormuş yüzlerini koruma iç güdüsü oluşuyormuş çoğuda o yüzden elleri yüzünde duruyormuş doktorum öyle demişti😅
Buseninannesi_21 okunmusciklet Ayy yok canim bir sorun yoktur benim kız 1 ay önce arkasini dönmüştü bana geçen hafta ellerini yüzüne koymuş 🙂 ben şok benim kizda öyle yapar mi diyordum neredeyse hepsi yapiyormus ikna oldum 😂
okunmusciklet Buseninannesi_21 maşallah maşallah içim rahatlıyor valla bizimki gibi olan arkadaşları görünce 😅
Zhraaltun okunmusciklet dgdugundada yuzu elnde olcktir bnm ki hel öyleydi dogdu suan 2 yasnda hala oyle😁
okunmusciklet Miranannesi rahatlıyorum sizin yorumlarınızı okudukça vallahi😅 insan korkuyor ister istemez
okunmusciklet Deletedmom23234 Allah bağışlasın bizimkide oğlan sözde kızlar daha nazlı oluyorlar ama bizimkilerde pek nazlı olcak heralde🤣
okunmusciklet Burcu4135 bizimkide öyle hele daha da küçükken doktor bastırıyor kaktırıyor yok arkasını dönüyordu bide 😅
Duygus97 okunmusciklet benim kızım da öyle resmen göstermiyor kendini bir sorun olacağını sanmıyorum biz öyle denk geliyoruzdur 🙂
Portakalgeliyor okunmusciklet evet o el hep orda galiba rahatsız oluyormuş bebekler o cihazdan öyle diyordu bir yazıda yine de yanlış bilgilendirme olmasın ..
okunmusciklet annesininmelegi41 sanırım kapatıyorlar benimkide ilk aylardan beri hep elleri yüzünde başında hep yukarda yani
gulapikk okunmusciklet benim bebişte öyle doktor böyle rahat ediyo seninki heralde dedi naptıysa elini yüzünden çektiremiyor 😁
okunmusciklet gulapikk çok değişikler ama ya sürekli eller yüzde korkuyorum gözünü mözünü çıkaracak içerde🤣
Buseninannesi_21 okunmusciklet Ama bence çok tatli duruyorlar öyle asıl doğduklarinda ellerini parmaklarini öpmeli 😍🌸