[silindi] Oğluşum 1320 gram 37,3 cm, doktora sormadım nasıl diye bu zamanlarda böyle olan var mı sizlerin bebişleri nasıldı boy kilo 😍
tgba22 Babyyyymother [silindi] sizin bebek durusu nasıl ben 26 ym ve doktor baş aşağınduruyor dedi bi canım sıkıldı ya
Gamzeakd [silindi] 27+1 ken gittim en son kızım 1159 grm 38 cm di 🥰 32 de giidcem bakalım ne kadar almış kuzum 💕
harece [silindi] 28+2yim 1133 gr 36 cm dedi doktorum. Gayette beğendi. Covid atlatmama rağmen etkilenmemiş kızım.
Babyyyymother tgba22 en son başı sağ kasigimdaydi degisik bir şekilde duruyordu tam baş aşağı degildi.Ama baş aşağı durması sıkıntı degil merak etme zaten bu haftalarda sürekli dönüyorlarmis canını sikma
[silindi] tgba22 benim 25teyken de öyleydi baş aşağıydı şimdi de biraz aşağı dönmüş tekrar ama doktor daha döner dedi hiç canını sıkma 🤩
teachervera tgba22 Ben de geçen hafta gittim canım bugün 28+2 yim. Doktor doğum pozisyonuna geçmiş dedi baş aşağı. Normal yani bu zamanda
tgba22 Babyyyymother evet doktor da döner dönüyor dedi normalde kafasını yanlarda hissediyordum bugun direkt vajinamın üstünde atmaya başladı bi korktum sizin nasıl
Babyyyymother tgba22 benimde bir bakıyorum asagida baya hatta cikacak saniyorum korkuyorum sonra kaburgamın altında hissediyorum ama suan sag kasigimin orda baskı yapıyor kafasi baya
Gamzeakd [silindi] sizin ki kısa değil canım benim ki 15 gün öndeymiş 🙄🙈 ben de anlamadım . Oğlum 35. Hafta da 51 cm doğdu 🥰
[silindi] tgba22 Ben bazen kasıklarımda hissediyorum bazen cidden vajinanın hemen üstünde hissediyorum hani sanki baksam göreceğim gibi geliyor bana bazen de midemi oturmuş gibi hissediyorum öyle doktora da söyledim çok aşağıda bebeklerim aşağı dönünce de özellikle baya aşağıda hissediyorum dedim oda önemli bir sıkıntı yok bir durum görünmüyor zaten dedi bir de yeri şu an bu haftalarda geniş olduğu için sürekli döner dedi korkulacak hiçbir şey yok dedi Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah âmin😍😍😍🤲🏻🤲🏻
[silindi] harece Maşallah prensese inşallah hep böyle güçlü olur sağlıcakla alın kucağınıza inşallah🤩🤩
tgba22 [silindi] amin inşallah durduk yere sıkıntıdan her şeyi takar olduk.detaylıda eahim agzı 33 demişti normal dedi doktor ama bazılarına 29 mmle progestan baslamıslar anlamadım ya
_merveksk [silindi] 31. Haftada 1780 gr. Doktorumuz ne kilolu ne zayif dedi Şuan 33 haftadayim doktora gidince belli olucak bende çok merak ediyorum💕
Elif5361 [silindi] 25 Haftalıkken 969 gr oğlum şimdi 27 Haftalığız yarın gideceğim bakalım merak ediyorum 🥰