Seyda5234 Anneler merhaba 5+4 olduk bugün ama benim gibi mide bulantısı, aserme kısaca hiç bir belirtisi olmayan var mı
Mihracs Seyda5234 evet canım benimde 7 haftalık olana kadar hiç belirti yoktu hamile değilim gibi sonra bir basladiiiii kiii bulantılar halsizlik vs ..
busrazkt Seyda5234 tadını çıkarın dönemin, ilerleyen vakitlerde başlıyor genelde. Erken daha :) ama herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey de yok, inşallah sıkıntısız geçer hamileliğiniz şimdiki gibi🍀
Seyda5234 Kubra3525 bende hiç yokmuş gibi herşeyi yapıyorum temizlik eğilip kalkiyorum Allah’tan düşük risk yok ama ne bilim normal mi diye düşünüyorum
Emn_dgn Seyda5234 korkmayın bebek iyi olduktan sonra sizin yaşadıklarınız önemli değil hatta ne güzel rahat geçirirsiniz belki
Seyda5234 busrazkt inşallah öyle geçer 🙏bir sorun olmadan inşallah kafama takıldı benim gibi olan ve mi diye
Melike Seyda5234 Daha erken ve her insanda belirti olacak diye bir şey yok. bazısında hiç olmuyormuş. Benim 6+2 de falan başladı bulantılarım ama çok kötüydüm sürekli kusuyordum hiçbirşey yiyemiyordum tam 8. Haftamda kesildi. Şuan sadece mide yanması var en başından beri 16+6 yız 🥰 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Seyda5234 Melike mide yanması bendede var ilk öğrendiğim andan beri İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın🥰🙏
Kubra3525 Seyda5234 normal canım benim hiç haberim bile yoktu 1 gün boyunca süt diyeti yapmıştım spor yapıyordum falan allaha şükür bişey olmamış yinede ilk 3 ay kendini çok zorlama yerleşme aşamasında oldugu için
Seyda5234 Kubra3525 doktor normal rutin ev işlerini yapabilirsin dedi diye yapıyorum hiç bir şeye sınır koymadı 😂
secoz Seyda5234 11+4′teyim ilk defa dün midem bulandı o kadar aşerme sayılırsa rüyamda çikolatalı tost görmüştüm 😂😂 yani 11. Haftada bende de tık yok inşallah böyle devam ederiz
Guneyinannesi1 Seyda5234 benimde gecen haftaya kadar yoktu 5 gündür midem bulanıyor yemek kokusu çok kötü geliyor sürekli uykum geliyor 7+2ymbu arada