evaburak95 Tanem_34 banada 1000 lik augmentinle parol yazdı kuzum ama 2 diş birden olunca biri geçiyor biri başlıyor sanki 😢
Tanem_34 evaburak95 valla çok zor heleki hamilelikte dahada zor ben hamile kalmadan önce implant yaptırdım tam dedavi olurken o esnada hamile oldumu öğrendim zor zahmet tedaviyi tamamladık ama sonrası hüsran oldu apse yaptı.. ilaçlarla idare diyorum mecbur bi şekilde..
Busesue Tanem_34 implant mı apse yaptı cok gecmiş olsun allah şifa versinn bende yarın gidiyorum ne olacaksa dişçiye evaburak95
evaburak95 Busesue yok kuzum kendi 20 lik dişlerim gebelikten öncede çekilmesi lazımdı ama covidden dolayı cerrahi işlem yapmadıklarından kalmıştı öyle gebelikle iyice ağrıları arttı
Tanem_34 Busesue yok implantlarda sıkıntı yok çok şükür zikronyum kaplama dişler yaptırdı diş etime apse.. kaç gün kaç gece ağrı çektim anlatamam ama ilaç aldıktan sonra düzeldim çok şükür..
Uckmr Çok zordur 20lik diş inşallah acınız geçer bir an önce 🙏🏼 Sirkeyi denediniz mi ? Belki birazda olsa işe yarar.🌸
balbocegimm evaburak95 apseli cekmezler cnm allah yardımcın olsun dis ağrısı hic birseye benzemiyor cok zor benimde disim ağrıyor oyulmus ici devlette randevu yok ozele gittim 850 dedi kanal tedavisine onuda maddi durumum el vermedigi icin yapamadım cekiyorum öyle acısını
evaburak95 balbocegimm yaa bende randevu bulamadım ama bi yandan da sağlık çalışanıyım nöbetlerim var kendimi attım ilk bulduğum özel dişçiye valla Allah senin de yardımcınn olsun kuzum Allah kimseye diş ağrısı çektirmesin hele de gebeyken 😥
Gmommysboy evaburak95 iltihap kurumadan çekmiyorlar.iltihap kana karışırsa çok tehlikeli sonuçları olur .ilaçlardan sonra ağrınız dinince nasılsa dindi diye düşünmeden çektirin.3.trimestere girince asla işlem yapmıyorlar
evaburak95 Gmommysboy evet doktorumda neden bu kadar bekledin dedi pazartesi çekicek dişleri inşallah o zmana kadar ağrım biraz diner
Nefii evaburak95 iltihap geçmeden çekemezler benim 5-6 gün önce oldu antibiyotik verdi şimdi çok şükür ağrı yok biraz sabredin inş geçecektir ağrınız 🙏🏻
Fatma7666 evaburak95 22+1 de benim yakınız dikkat edin sarımsak bırakın doktorunuza danışın çok acıyorsa çektirin derim zor çünkü düş ağrısı 🤦♀️
Betusss10 evaburak95 canım çok iyi anlıyorum seni çok geçmiş olsun zor gerçekten allah yardımcın olsun
Busesue Dişçiden geliyorum apse değil kist olmuş dedi dogum doktoruna panoromik rontgen cekilşebilirmi sor dedi agumentin verdi ühüü birince gel cekcez dişi dedi