Mnevvr53 Rabia_kahvecii benim bebegin geceleri oynar genelde doktor eger hareket etmese derin nefes al ver dedi 10 kere tekrarla gene etmediyse gene 10 kere tekrar gene etmese gel demisti benim durumumda riskli biraz tansiyon sorunum var onun uzerine demisti
Mnevvr53 Miskokulum35 aynen benimki erkek hic hareketli bir bebek degil kizimda kipir kipirdi dogdugunda sefil gibi biseydi 😃 hic aglamazdi buda herhalde tam tersi olck
Rabia_kahvecii Miskokulum35 evet ya son ay oldugu için hareketlerini kontrol et dedi doktorum nasıl sıklıkla oynuyor uzun süreli hareketsiz kalıyor mu diye bende 1 saat oynamasın acaba diyorum gerçekten son ay çok zor 🥺
HilalArslan Rabia_kahvecii 34 haftalığım dün aynı sikayetle gittim acile ve 12 saat içerisinde 10 kere oynaması yeterli dedi bu son zamanlarda pek oynamıyor yeri daraldığı için.
Rabia_kahvecii HilalArslan her hamilelik gerçekten bir olmuyormuş dogru kızıma hamileliğim daha farklıydı bu bambaşka sadece 2 ay bulantım oldu kızıma o kadar sonra doğuma gittim hiç bir şikayetim yoktu bunda sürekli endişeliyim..
NebahatBoncuk Rabia_kahvecii b3nimde bi 6 saat filan hareket etmemisti. Tehlikeli baya gebeliyim.korkup doktora gittii uyuyormus kerata 😅
Miskokulum35 Rabia_kahvecii 5 saat oynamazsa sorun diyorlar genelde ama tabi bebişin sağlığına bağlı.
A_NurYuksel Rabia_kahvecii büyüdükçe hareketleri azalıyor ya da yavaşlıyor, siz içinizi ferah tutun, stresten de insan bazen etkileniyor malesef🙏🏻🌼😊inşallah hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin 🤲🏻🥰🧿
Miskokulum35 Rabia_kahvecii hayırlısı olsun bakalım 🤲 sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah Allahım 💜