Rabia_kahvecii Kızlar merhaba 33+6 haftalık gebeyim 5 saat oldu karnım çok yumuşak ve bebek hareketleri hissetmiyorum 5 saat oldu normal mi acaba lütfen yardımcı olurmusunuz
Linaasel Rabia_kahvecii biz bişi diyemeyiz canım doktorunuj numarası yokmu ona mi sorsan bir biz ne desek smdi olmaz bilemeyiz yani
Gulsah4 Rabia_kahvecii bazen cok yumusuyor bazen kaskati oluyor,yuruyus yapin azicik fazla su icin, doktorunuza da mutlaka haber verin. Nolacak yani yumusamadan. Arada oluyor.
kucuktosbik27 Rabia_kahvecii birşeyler ye sola yat bakalım hareket edicek mi canım eğer olmazsa doktor a git ne olur nolmaz
Rabia_kahvecii Linaasel geçen haftada böyle oldu 3 saat hareket etmedi sonra baya oynadı ama şuan biraz farklı yani bilemedim ama doktora gitmem gerekiyor zaman kaybetmeden
Miskokulum35 Bir arkadaşıma demiş doktoru 5 saat hareket etmezse gel demiş. Ama onun ağrıları olmuştu öyle demişti
Rabia_kahvecii Miskokulum35 benim ağrım olmuyor mesela 5 saat duruyor sonra oynuyor şuan öyle oldu ve gün yaklaştıkça korku sarıyor 🙏🏻
Rabia_kahvecii kucuktosbik27 hareket etti yazdıktan 1 saat sonra çok şükür 😊 herhalde bu zamanlarda böyle olması normal çünkü sadece geç oynuyor agrım da yok hiç kasılmam da yok
EdaYade Rabia_kahvecii tatlı bişeyler yediniz mi bu 5 saat içinde uzanın yana yatın karnınıza dokunun hafif hafif bastırın parmak uçlarınızla. 5 saat nasıl dayandınız gidin acile hemen bi ultrasondan bakılsın Allah korusun daha fazla vakit kaybetmeyin
umyahsen Rabia_kahvecii sırt üstü yattığınızda hareketi nasıl oluyor denediniz mi. Yine Bi çikolata su için. Yoksa doktora gitmeniz daha iyi olucaktır canım
34_21_23 Rabia_kahvecii bunu en iyi sen anlarsın. Bu zamana kadar bebeğinin hareket rutinini ezberlemiş olmalısın. Saati önemli değil gün içinde hareket ettiği belirli saatler vardır o önemli. mesela her bebek kendine özgü hareket eder. Bunu dikkate alarak takip et. Yine olmazda doktora görün
Rabia_kahvecii 34_21_23 takip etmedim genel de hareketli birisiyim durduğum zaman neden hareket etmiyor acaba diyorum tatlı yesemde aynı şekilde 1 haftadır uzun süreli bekliyor ve sonra hareket ediyor.. Tek sorun bu aslında agrım yada başka birşeyim yok çok şükür 😊
Miskokulum35 Rabia_kahvecii çikolata ye bakalım bide canım ayakta olunca pek hissedilmiyor sanki soluna yat ozaman. Çok hareketli oluyor. Huzurlu oluyorlarmış deneyebilirsin
Meralrabiamhmt Rabia_kahvecii cnm bnmkı bazen 3 gun hıssetmıyodum 30 haftalıkken normal yani takılma cikolata ye soluna yat
A_NurYuksel Rabia_kahvecii büyüdükçe hareketleri azalıyor ya da yavaşlıyor, siz içinizi ferah tutun, stresten de insan bazen etkileniyor malesef🙏🏻🌼😊inşallah hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin 🤲🏻🥰🧿
Miskokulum35 Rabia_kahvecii cinsiyetiniz ne bu arada. Genelde erkek bebekler çok hareket etmez derler ama ne kadar doğru bilmiyorum 😊
Mnevvr53 Miskokulum35 aynen benimki erkek hic hareketli bir bebek degil kizimda kipir kipirdi dogdugunda sefil gibi biseydi 😃 hic aglamazdi buda herhalde tam tersi olck