Momcans Duygus97 kalçama arada agri giriyor ama oyle asiri degil simdilik sükür bir gunum bir gunume uymayabiliyor tabi😅ama siz stres olmayin cidden bi yapinca tikir tikir hepsi 2 gune bitiyor zaten cok agriniz varsa siz de cok ertelemeyin daha da agirlasicaz zor olur🙏
Duygus97 Momcans yok onu stres yapmıyorum dediğiniz gibi başlayınca biter ama ağrılar beni korkutuyor inşallah bir sorun cıkmaz 🤲🏻
Umi21 Duygus97 ben 33.haftamdayim geçen hafta yıkadım kızımın esyalarını ütüleyip çantamızı hazırladım 3gun sürdü bende yavaş yavaş yaptım fazla yormayın kendinizi
Duygus97 Nuray11 ben sandalye harici oturmayı bırakalı cok oldu Bi kere oturmak zorunda kaldım bacaklarım katlanmadı resmen 😂
Gmommysboy Duygus97 ya aynı 30da yıkadım 31 de ütüledim 33teyim ve hareket etmek istemiyorum zorlanıyorum 1hafta bile o kadar farkediyormuş.bir an evvel hazırlayıp yerleştirin derim nolur nolmaz hani belki erken doğum olmaz ama insanın mecali olmuyor
Duygus97 Gmommysboy erken doğum olmasın da varsın halim kalmasın 🤲🏻 sıcaklar da bastırıyor bugun yıkadım inşallah birkaç güne de ütülerim iyi olmuş sizin bitmiş darısı başıma 🤗
gulsahhdelicayy Gmommysboy 32de bende kotu oldum ama 10 gun falan surdu sonra açıldım hatta gecen hafta bile kotuydum bu ara daha iyiyim suan 34+6 hep ayni gitmiyor
idiloska Duygus97 bugün başladık ablamla, almışım da almışım, 6 aya kadar giyeceği şeyler var kışlık şeyler gerek sadece onları da ekimde filan alırım artık.
Duygus97 idiloska ben cok almadım alamadım daha doğrusu yasaklar geldi eksikleri yasaklardan sonra tamamlarım inşallah. Kışlıkları da artık gelişimine göre alınır Allah o günleri de göstersin inşallah
idiloska Duygus97 amin, ben 20′den sonra ufak tefek almaya başlamıştım, bugün baktık baya fazla almışım, Haziranda doğumum daha eksiklerim var artık büyük şeyler kaldı
gulsahhdelicayy MKrasnic ben de 34+6 yalniz degilmisim. ustelik hala baslamadim bayramdan sonra artikk🤣
Gmommysboy gulsahhdelicayy ya arada böyle bi gün mesela zinde oluyorum onda da temizlik pasta börek vs yapıyorum sonra gene felç😅
Happyturuncu Kediannesi123 28 haftalığız biz de başladık bugün havalar çok ısınmadan ütü çıksın aradan 😂
Kediannesi123 Happyturuncu eksikleriniz kaldı mı bizim tek yük mama falan kaldı bide alıp almama konusunda kararsız kaldığım bir kaç şey
benaslindayohum Duygus97 mobilyalari gelseydi bayramda halletcektik ama tam kapanmadan dolayi gelemedi, zaten ben erken dogum riskli oldugum icin esim ve anneme bakıyor camasir isi onlarda mobilyalar gelince her aksam yarim saat yarim saat hallederiz dediler 😊
Duygus97 benaslindayohum yani bu kapanmalar ne durumda olacak bilmediğimiz için en iyisi Bi yerlerden başlamak. Erken doğum riskiniz neden acaba?