Nuray11 Duygus97 bende bi kaç gündür karın ağrısı çekiyorum 32 haftalığım hiçbi hazırlığım yok daha ☺
Duygus97 Nuray11 yaa normal mi anormal mi bilemiyoruz ki 🙄 inşallah Bi sorun cıkmadan sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻
Nuray11 Duygus97 18inde kontrolüm var gidince sorucam normal mi diye çünkü artık rahatsız olmaya başladım karın ağrısından
Momcans Duygus97 ben 30+5teyim kiyafetlerini yıkadim utuledim dolabina yerlestirdim hastane cikis cantamizi da hazirladim ufak tefek eksikler kaldi tabi ama cogunu hallettim birsey olur da erken dogum filan olur diye aklim gidiyordu kendimi garantiye almak adina biraz fazla erkenci davranmis olabilirim😂😅
Duygus97 Momcans en iyisini yapmışsın. Eşim de bana biraz erken değil mi diyor ama valla bu ağrılar hiç hayra alamet değil. Bebek sık toplanıyor vajinada bıcak batması gibi oluyo canımı yakıyor arada bir Bi de kasık ağrısı var sizin ne durumda var mı bu tarz seyler 🥺
Momcans Duygus97 kalçama arada agri giriyor ama oyle asiri degil simdilik sükür bir gunum bir gunume uymayabiliyor tabi😅ama siz stres olmayin cidden bi yapinca tikir tikir hepsi 2 gune bitiyor zaten cok agriniz varsa siz de cok ertelemeyin daha da agirlasicaz zor olur🙏
mothers_baby2021 Duygus97 bizde beşiğimizi aldık ,belki şu anlık sadece dolap alırım kararsızım zaman daralıyor , ah şu yasak olmasaydı çoktan siparişi vermiştim aslında ,daha kıyafetleri yıkanacak ,ütülenecek çanta hazırlanacak ay stres oldum .:)
Duygus97 mothers_baby2021 insan düşününce bile stres oluyor ama başlamak bitirmenin yarısıymış Bi yerlerden başladık mı tamamdır 😀