bngs_irem Mucize_anne32 her hareket edişinde tuvaletteyim böyle bişey yok mesaneme vuruyo resmen benim kız 😂
AylinCk bngs_irem ayy benimki de öyle yaa ayakları aşağıda kesin🤣🤣 sürekli tuvaletim geliyor hareket ettikçe
Morvy bngs_irem bu mesaneye vurma nasıl oluyor yani nasıl hissediyorsunuz benimde bebişim aşağılara vuruyor sanki ama çok tuhaf bir his tarif edemiyorum tam olarak nasıl olduğunu🤔
AylinCk Mucize_anne32 bazen sancı oluyor ama geçiyor sonra canm aynen evde olmakta daha da zamanı durdurdu resmen yaa
Buseninannesi_21 AylinCk Ya bana sürekli alisilagelmis gibi oluyor sabah kalk 10′da kalhvalti et işlerim 12 de bitiyor sonra yan gel yat 😀 4 de yemek yapmaya basla 5 bucukta esim geliyo yemek ye aksam oluyo zaten 🙂
AylinCk Durubatu sağlıkla gelsin inşallah canım bende çoğu şeyi aldım ama hala gözüme az görünüyor çokta almak istemiyorum hemen büyüyorlar😍
AylinCk korkmazkubra canım hiç bilmiyorum ki ben e bebek Trendyol bildiğim markalardan netten aldım hep pandemi var diye de alışveriş merkezine gitmedim hiç
ahben AylinCk bende tam bugün çift hanelere düştüm 😇 ama daha isme karar veremedik hatta üstünde durduğumuz bir isim dahi yok 😐 siz isim neler düşünüyosunuz
AylinCk ahben benim ikinci bebişim Oğlumun adı Rüzgar Kızıma da Rüya ismini vereceğim❤️❤️Kapı süsünü bile yaptım😍
Mucize_anne32 Morvy kasiklarda falan hissediyorum bazen dhaa yukarda yeri genis donuyor surekli bence 😂
bngs_irem Morvy idararım damla damla kaçıyo hissediyorum zaten mesaneme vurdumu birden baskı oluyo WC ihtiyacım olmasa bile varmıs gibi doluluk hissi veriyo geçiyo hemen saniyelik
AylinCk bngs_irem benimkinin ayakları 🤣🤣hatta doktora gittiğimde biran da tuvaletim geldi sonra muaneye geçtim dedim heralde ayakları aşağıda tuvaletimi getiriyor diye baktık ultrasonla gerçekten de ayakları oradaydı ve oynuyordu 🤣
Durubatu Dilos0705 sezaryen olacak günü tam belli değil ama ağustosun 3ü ile 8i arasında bı gün olacak sanırım 🥰