Seminn korkmazkubra bebeantalya diye Bi sayfanın mağazası var canım ben annemle gittim aşırı uygun ve kaliteli ürünleri istersen bakabilirsin
buiyimi Huzurmelegim_28 benim birde kızım var onunla sürekli vakit geçirince herhalde geçiyor zaman 🤭
Huzurmelegim_28 buiyimi ben tek başıma zaman geçmiyor evdende çıkmıyorum patlıycam sıkıntıdan 94 gün kaldı zaman geçmiycek gibi geliyor
buiyimi Huzurmelegim_28 ilk gebelikte bende öyleydim hep sıkılıyordum bu gunlerin kıymetini bilin derim 🤭
Seyda652 Melisacaaglar evet canım 13 haftalıkken atıldı şükür 25 haftalık olduk yani sürekli yatarak geciriyorum diyemem doktorumda önermedi ama ben yinede uzanıyorum arada oturuyorum
Melisacaaglar Seyda652 bende serklajlıyım ondan dolayı sordum 22 haftalıkken dikiş atıldı 2 hafta hep yattım ama şimdi artık ara ara yürüyorum günlük işlerimi falan yapmaya başladım bi yandan da korku var tabi ondan dolayı sormak istedim sizde durumlar nasıl diye
Seyda652 Melisacaaglar cok ayakta durma canım gerekirse oturarak yapmaya calıs yemegini yavas yavas acele etme fırsat buldukca dinlen bi iş yapıyosan 15 dakika falan uzan dinlen