esrvl Kubra3525 bana bugünden sonrası daha hızlı geçecek gibi geliyor🤩 bugüne kadar zaman sanki hiç geçmiyor gibi geliyordu. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Cansu-13 esrvl geçmiyor canım hele son günler hiç geçmiyor 😁haftaya sezeryan günüm var 1 hafta 1 yıl gibi oldu benim için
Kubra3525 esrvl çok çok hızlı geçiyor hemde inşallah rabbim hepimize kolay saglıklı dogumlar nasip etsin🌼
esrvl Cansu-13 😍ay sağ salim kucağına al inşallah. Doğum şekli kaçıncı hafta belirleniyor merak ettim de
Cansu-13 Cansu-13 doktuntan sonra yeri iyiydi biraz daha kalabilrdi diyoruz😂 bizim 2 aylık olucak gaz sancısı mahfelti bizi 😩
Mervebilgi esrvl 82 🥳 bütün annelere tavsiyem hic kafanızı kac gun kaldi diye yormayin kendinize meşguliyet bulun benim 7 ay nasil geçti anlamadım bile 😅
esrvl Mervebilgi aynen kaç gün kaldı diye düşünürsek hiç geçmez. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
Cansu-13 esrvl bu 3 üncü gebeliğim sezeryan olacağı kesinde 2 ay öncesinden doktor gün verebiliyor tabi bu süreçte olumsuz bir durum olmaz sa bana 19 Mayıs demişti yarın gidip saatini netleştiricez
cigdemtureli esrvl esrvl ayy böyle postlar görünce ne çabuk geçti Allah ım diyorum 69 kaldı benimde ne zaman geçti 😅🥳🥳 inşallah sağlıkla, en doğru zamanda gelsinler 🤲 bende doğum korkusu yanında ya erken gelirse telaşıda başladı sizdede var mıııı 😱🥶
Lavinyaaaa esrvl Bizim de bu gün 100 günümüz, yarın bizde çiftli sayılara geçiyoruz inşaAllah 😍 Ah nasıl da çabuk geçmiş zaman… Duygulandım bak 🙁😅