Hafsa533- Armindia Maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık bu fotoda herşey çok net Maşallah annesi bir sıkıntı yok kendinize evham yapmayın boşuna streslenmeyğn
Armindia Hafsa533- Aminn inşallah sizde sağlıkla sıhhatli kucağınıza alırsınız çok teşekkür ederimm🥰❤ yarin 30 hafta olucaz alttaki resim 3d ile alındı ondan öyle net gizlemiş kendini ama :)
Didemmmmm Armindia canım kötü düşünme olsa doktor kesin söylerdi. İçşni ferah tut sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏
Arazynp Armindia ya maşallah ne kadar net gozukmus bebeginizin yüzü. Cok tatli masallah. Bana duduşu normal geldi. Bence sorun yoktur.
Armindia Yeppudaa 😄 gerçekten içim ferahladi sağlık yönünden birsey olmasında dedim bende çok sevdim teşekkür ederim 🤗🤗🥰🌸
Maideee1 Armindia detaylı ultrasonda belli olurdu diye düşünüyorum şimdiye kadar doktor birşey demediyse öyle birşey yoktur. Biz anneler herşeyi ince düşünüp kafamıza takıyoruz ama bana göre de dudakları normal 😊
Armindia Maideee1 Evrt detaylı yaptırdık bilmiyorum bu bilgiyi aynenn hergun biseye takıyorum, takıyoruz doğunca rahatlicazmi acaba😄
Pambix Armindia evet biz detaylidayken baştan ayağa kadar sırasıyla giderek bakmıştı önce ağzından başladı küçük dilini yutagini damağıni gösterdi yarık dudak damak var mı diye bakıyoruz diye belirtmisti
Maideee1 Armindia hiç sanmıyorum 🙈 kendimizi uzecek birşeyler buluyoruz illa ki😄 Rabbim saglik versin inşallah evlatlarımıza 💕💕
ysmn_kck17 Armindia Maşallah ne güzel buzmus minik ağzını. Siz böyle bir söylenti demeseniz biz resmi gördüğümüz zaman aklımızın ucundan bile geçmezdi . Bence çok hassassiniz ama dediğinizde hiç alakalı bir durum yok hem olsa doktor mutlaka belirtiRdi ☺️