Msd26 eda45 ahaha yok 34 te gittiğimde dedim :) gerci prematüre hemşiresi olarak bakardım hastanede 😁
Rabismomm4 Nimetdogann Feyza hanım 4250 yaptırıyormus Murat hoca tek gebeliği kaça yaptırıyor bilmiyorum ama Kayseri Memorial hastanesinde yaptırıyor o iki hafta sonra kontrolüm var inşallah o zaman hem gün alıp hem ücreti öğrencem
Rabismomm4 kadriye25 ha yok canım .benim dr de normal doğuma girmiyor sezaryen yapıyor ben de hem o girsin hem kordonları bağlatim dedim
[silindi] eda45 kizlar zaten en erken 38 hafta+3 falann doğum randevusu veriyorlar daha erken vermiyorlar
[silindi] eda45 hayır 38 hafta da olmuyor sen iatersen 38 hafftada doğum yapiyorsun doktkrlar 38 +6 ya kadar yolu var diyorlar
Yahyam_17 eda45 devlet Hastanesi’ne gidiyorsaniz 37den once verilmiyor ben fakültede sezeryan olacağım riskli gebelik olmasına rağmen 37den önce sezeryan günü veremeyiz dedi acil bişey olunca zaten müdahale ediyoruz dendi bana
Kvsraykt eda45 herşey yolunda ilerlerse sezaryen sonrası normal doğum düşünebilirsiniz aslında risk yoksa mecburi olduğunuz için söylüyorum
eda45 Kvsrayktoglum 23 aylik ve şuanda 29 haftalık hamielyim arası fazla yok normal yapamamki hic yapamam olmaz