kadriye25 eda45 bende anlamadım ki hatta kafami kurcalıyor ya bebek doğum kanalına girerse vs. Diye 🤷🏻♀️
eda45 Mzgnormann bana 38 de desi zaten alicam ama gün vermemişti daha gunlerim var diye ama 1.5 aydır gitmiyorum daha demin randavu aldım oda 25 mayıs 33 haftalık oluyorum verir gün heralde
[silindi] eda45 kizlar zaten en erken 38 hafta+3 falann doğum randevusu veriyorlar daha erken vermiyorlar
eda45 Mzgnormann insalalh canim ya bidaha gitmem zor 5 hafta kaliyo sonra zaten oglum var bitane daha onunla gitmek zor uzak hastane bidr isticem günümü dahada gitmek ıstemiyom
Rabismomm4 eda45 🤷😁 Sezaryen olmak için gelmiş ona çünkü sezaryen fiyatını felan sordular önce biraz kulak misafiri oldum da😂 ikiz gebelikdi .ben dayanamam son ana kadar zaten şimdi bile zor kalkıyorum yerimden anca temizliğimi yaparım ben 🤰
eda45 Rabismomm4 tabiki yani hem temzilik ee hemde insan kendini temizlemesi gerek erken verilmesi insanın gününü erken bilmesi daha mantikli
kadriye25 Rabismomm4 4 u görünce benim gibi ağrı dasin sandım burada da bir tane özel var ve gittiğim doktor 32 de ben doğumlara girmiyorum dedi ortada kaldım 🤷🏻♀️
Mlkrfk eda45 ben 37 ye girdim şu an. Doktorum 38 de alırım dedi ama günü net belli değil bu kontrolde gün verir artık galiba. İki gün sonra kontrolüm var
Rabismomm4 Birde bişey merak ediyorum ultrason gününe göre mi yoksa adet tarihine göre mi gün veriyorlar
Rabismomm4 kadriye25 ha yok canım .benim dr de normal doğuma girmiyor sezaryen yapıyor ben de hem o girsin hem kordonları bağlatim dedim
Msd26 eda45 ben 34. Haftamda sezeryan olmak istiyorum dedim tamam dedi. Ama gün vermedi bugün tekrar gideceğim 36+2 olduk bence haftaya belli olur gibi