Pinaralper YuvarlanamayanPandaa Haticeiqra Haticeiqra ya vallahi ilahi ultrasona bakarak cınsıyet tahmını nedır? Yıl olmus 2021 hala bunlara ınanıp soruyomusunuz ve o ınsanda okadar gelecege ongorulukı cınsıyetı bılıyor adamlar 6 sene tıp okuyor fotoğraftan cınsıyet bılemıyor burda fotodan cınsıyet bulunuyor bız gercekten enteresan bır mılletız😂😂
YuvarlanamayanPandaa Pinaralper diyorum ya herkes erkek dedi ama kız 😂😂inanmak değilde heyecan parçası diyelim biz ona 😂😂
KasimMom Haticeiqra bana da kız demişti ama erkek bayan zaten sadece tahminen söylüyor çok da abartmayın bence 😁
Senbibaksana Gulsen4224 resimag.com/p1/f65c1da98c7c.jpeg Lütfen banada bakarmisin 22. hafta doktor net bisey demedi hala
Senbibaksana Gulsen4224 https://resimyukle.xyz/i/fxCVV1 Lütfen banada bakarmisin 22. hafta doktor hala net bisey demedi
Nnursedaa YuvarlanamayanPandaa benide bilemedi ama olabilir sonucta burda birazda eglencesine olan bi muhabbet kirmadan bissuru kisiye cevap vermeye calisiyo sagolsun genede 😊
Gulsen4224 NnursedaaBöyle güzel düşünen insanlar görünce mutlu oluyorum bazıları isyan bayraklarını cekiyor dalga geciyor bilemedi diye sağolasın canım öpüyorum güzel gönlünden sizin gibi insanlar çok yaşasın 🤲🏻🌸
Fatmagmz Caltintas ay inşallah doktora gittim kıza benziyor dedi net demedi 3aylik fakat benim içimde de erkek hissi var