Pinaralper YuvarlanamayanPandaa Haticeiqra Haticeiqra ya vallahi ilahi ultrasona bakarak cınsıyet tahmını nedır? Yıl olmus 2021 hala bunlara ınanıp soruyomusunuz ve o ınsanda okadar gelecege ongorulukı cınsıyetı bılıyor adamlar 6 sene tıp okuyor fotoğraftan cınsıyet bılemıyor burda fotodan cınsıyet bulunuyor bız gercekten enteresan bır mılletız😂😂
Emelg Shyla_ktlu hayır burda birisi 10 hafta üstü ultrason fotoğrafına gmre yorum yaoıyor genelde tutuyor. Bende doğru bildi
YuvarlanamayanPandaa Shyla_ktlu yaaa Allahim güldürdün. Beni senide güldürsün 😂😂😂 ulturason resmine göre tahmin yapan birisi ama beni bilmedi istisnayım sanırım 😂
Kereminannesiiiiiii Shyla_ktlu tahmin ediyor sadece benimkini bilemedi ama zaten kendisi de söylüyor kemik yapısına falan bakıp tahmin ediyorum diye kız dedi ama erkek çıktı bizimki 🤗
Nnursedaa YuvarlanamayanPandaa benide bilemedi ama olabilir sonucta burda birazda eglencesine olan bi muhabbet kirmadan bissuru kisiye cevap vermeye calisiyo sagolsun genede 😊
Haticeiqra 2inciannelik 18 haftalık olcaz iki gün sonra ama ultrasyon resmini attığında 13-14 haftalıkti 😌
2inciannelik Haticeiqra ay hadi inşallh darısı başıma ben de 11,12 haftalık görüntü attım 16 da kontrolüm var bekliyorum bakalım daha çok var 7 haziranda randevum 🙈
Haticeiqra YuvarlanamayanPandaa Ama yanildigi çok nadir oluyor cocuklarin kemik yapısından tahmin edebiliyor 😌🌺
YuvarlanamayanPandaa Haticeiqra evet ben hala atsam herkes erkek diyor hala 😂😂 bizim kız değişik çıktı 😂