duygumm26 Aselhifa benim de gözükmedi Altan baktı keseyi gördük şükür daha çok küçük oldu için bekle geriye sırayla yavaş yavaş inşallah hepsini yaşıycaz sırayla
duygumm26 Aselhifa evet beyaz bi akıntı oldu beşinci haftadayım normalmiş oda olduysa sende korkma kaç haftalıksın şuan
duygumm26 Aselhifa küçük oldu için gözükme iştir daha 4. Haftadadır herkes yolundadır Allah’ın izniyle inşallah
akgunbirsen Aselhifa keseden mi bahsediyorsunuz? Bebekten mi? Bebek hemen görünmez, kese çok küçük ise ve idrare sıkışık iseniz görünmeyebilir. Canınızı sıkmayın, her şey yolundadır.
duygumm26 Aselhifa Aselhifa Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
MMmommy Ben çift çizgiyi gördükten sonra kanda baktırdım aynı gün. Doktor da hemen gelme görünmez dedi hatta. İki hafta sonrasına gün verdi. Hiç üzülme daha çpk minik olduğu için görünmezmiş :)
Aselhifa MMmommy İnşaAllah öyledir bugün kan testımi alıcam bakalım ne olucak İnşaAllah hayırlı haber alırım 🤲😘
Aselhifa duygumm26 700 çıktı degerım eşim sonucu almaya gıttı hamile demıs ama yarın gelsın bakalım demıs döllenme nerde dıye içime korku düşürdü rahat nefes alamadım şu sonuçlardan yana Allah büyük yarın olmaz bana
duygumm26 Aselhifa ya korkma o kadar düşünme Allah büyük dua et benim de sadece kese gözüktü hatta Altan baktı öyle gözüktü içine korku düşürme
Aselhifa duygumm26 benımde dün baktı gorunmedı kan degerı kaç olunca çıkar acaba yarın gelsın bakalım nerde demesı benı maf ettı ne dmeek bakalım nerde 😥
duygumm26 Aselhifa yani tam olarak yerleşmiş mi boş gebelik mi onu demek istemiştir korkma bu kadar sitres yapma yat dinlen bol bol bizde keseyi gördük sadece henüz bebek yok ama inanıyorum olucak çok küçükler o yüzden içini ferah tut
Aselhifa duygumm26 İnşaAllah canım rabbım hayırlı haber almayı nasıp etsın hepımıze. İnşaAllah guzel sonuçlar alalım çok çok sağol 😘🌼🤲