gel_artik_bebegim Busra333 28 yasındayım hâlâ bebeğim yok yaşımızın fazla olduğunu düşünmüyorum önemli olan gönlümüz genç olsun ne 20 likler var kanı çekilmiş 😁 ben enerjiye önem veririm yaş bence hiç önemli değil
Bfduam Adaa8905 önceden özel mesajlaşma vardı kaldırıldı, öyle olsaydı iyi olurdu. bazen üçüncü kişilerle paylaşmak istemiyoruz özelimizi.
MinnakG5 Busra333 geç değil. 28 yaşımda evlendim ilk çocuğumu 29 yaşımda doğurdum 2.çocuğumu 31 yaşımda doğurdum şuan 41 yaşındayım 3. Çocuğuma 36 haftalık hamileyim😊
MDT Busra333 ahh bu forum herkesin psikolojisini bozuyor.vesveseye,kıyasa bazen de kıskançlığa sürüklüyor. Yok hayatım kader kısmet bu Allah tarafından her şeyin zamanı belirlenmiş zaten. Ben de 32 yaşındayım 30 haftalık hamileyim. Çok da mutluyum. Hayatı istediğim gibi dolu dolu yaşadım. Okudum işe başladım kendi istediğim adamla istediğim şartlarda evlendim ve istediğim zaman da bebek sahibi oluyorum. Bundan sonra da ailemle gezip tozacam inşallah. Hiçbir şeyde gözüm kalmadı. Kendimi onlara adayabilirim artık. Çok şükür 🙏
havvaslan2907 Busra333 üzülme niye üzülüyorsun ki bende 20 yaşındayım 7 buçuk aylık hamileyim ama benim ablam 31 yaşında doğurdu ve üyükide geç doğurmuşum diyor hiç bişeyi kafana takma yaşın bir önemi yok demekki kaderinde bu yaşta anne olmak varmış o yönden düşün 🥰
Gizemmm12 Seydakzyli24 anormal olan diye bir şey yoktur kim kendini ne zaman hazır hissederse o zaman evlenir o zaman çocuk yapar herkesin doğru zamanı kendine göre değişir
Aslanannesiayse Busra333 ben 4 yıl önce 30 yaşındayken evlendim ve 1 yıl sonra hamile kaldım fakat ilk bebeğimi kaybettim😔 şimdi 34 yaşıma geldim ve inşallah Annelik nasip olacak son 3 haftamız 🤲🏻
a_burcu_bur Busra333 canım 89luyum, ilk gebeliğim, 16+2 😊 kardeşim de 90lı, 9 aylık bebeği var. 35 öncesi normal geliyo bana. Hamilelikte 35 sonrası biraz daha riskli sanırım ama ikinci çocuk düşüncek olsak 35i geçer 😝🤭🤷🏻♀️
Eylul1987 Busra333 ben 33 yasinda daha yeni 8 haftalik hamileyim. Senden daha buyuklerde var merak etme 😂