Adaa8905 Bfduam valla orta anlattı bizde şok geçirdik kadın baya yaşlı yani belli ediyor 65 yaşında olduğunu şimdi ne yaptı bilmem
Bfduam Adaa8905 hiç bir şey imkansız değildi de en güzel örnek. Instagram adresiniz var mı eklesek birbirimizi, Uzunca ara verdim kardeş fikrine okul iş hayatı vs derken. Benimde durum biraz anneye benzer fikir alışverişi olabilir belki.
Miranannesi Busra333 keşke bende o yaşta evlenseydim 2 senelik evli kaldım şuan 38 haftalık gebeyim 19 yaşındayım
Minigimm0611 Busra333 Estagfurullah canım hep cevre algısından oluyor millet konusuyor bu şekilde düşünmeye sevk ediyor bizi normal bosver.Annelik her yasta güzel özel ☺️
Cicek10 Busra333 ben 31 im canım tabi evleneli 5 sene olacak nerdeyse ama hiç de geç değil bu zamana kadar hep istediğim gibi rahat yaşadım artık anne olmak daha güzel olacak
2sy Busra333 bence degil. artik etrafimda 35-40 yasinda dogum yapanlar duyuyorum. Zaten evlilik yasi 28-30lara gelmis.
Adaa8905 2sy Evlilikler ya çok geç oluyor yada çok erken aslında en normali 25 falan okullar kapandı pandemi girdi herkes bunalım içinde kaçış yolu atıyor
CansuDRY Busra333 30 geç de 18 mi normal? 🙁 Çocuk yaşta. Artık evlilikler geç oluyor. Çağımızın normali bu.
Bfduam Adaa8905 önceden özel mesajlaşma vardı kaldırıldı, öyle olsaydı iyi olurdu. bazen üçüncü kişilerle paylaşmak istemiyoruz özelimizi.
Minnakkannesi Busra333 yok canım ne geçi bende 30 umda ikinciye hamileyim ilkinde 28 de doğurdum üniversite iş hayatı falan derken ancak evlenip çocuk yapıyorsun zaten ikinciyi düşünüyorsan yakın yaparsın birlikte büyütürsün zaten tek düşünüyorsan da bence ilk annelik için yasın ideali 25 30 civarı ☺️
Asella Busra333 bu zamanda 30 gayet normal bence 🙈bende oku okulu bitir birini bul evlen derken yaş oldu 26 27de ilk evladımı aldım kucagıma şimdi 30 yaşındaym Allah nasip ederse 2.nci evladım yola çıktı geliyor😇💕💙
SedaCeki Busra333 askin sevginin olgunlugun hazir hissetmenin yasanan duygularin rakamlara sigdirilmasini cok yanlis buluyorum 60inizda aşık olabilir yada 18inizde anne olmaya karar verebilirsiniz. Hayatta hergun tekrari olmayan bi baslangic yasiyoruz bir nefes oncesine gidemiyoruz ne hissediyosak nasil hissediyosak oyuz. Ben 29 yasima girdim 7aylik hamileyim ve bence benim icin en dogru zamandayim. Herkes kendi zamanini yaşiyor rakamlara takilmayin.
Oznurunannesi Busra333 Gayet iyi bence ben 27 yasindayim .5 aylik hamile 2 yillik evliyim.Yasaklarda evdeyiz disari zaten cikmiyoruz tatil falan yok diye yaptik 😊Yoksa 30 dan once dusunmuyordum 😊
KasimMom Busra333 bence gayet ideal bi yaş en azından küçük yaşta ağıtı sorumluluklara girmiş olmuyorsun küçük yaşlara nazaran biraz daha olumlu düşünebiliyorsun
Zehraaa98 Busra333 ben 20 yaşında evlendım ama nasip 23 yasında anne olcam o da zaten tüp bebekle 🤷🏻♀️ Yumurtlama 0 😂 yaşınız gebeliğe çok uygun bence hıc takmayın hatta ne güzel kendılıgımden hamıle kaldım vücudum anneliği sevıyor dıyın gencı yaşlısı yok
_merveksk Busra333 Rabbim nasip etmiş ozaman o yaşta olmuş yo bence gayet ideal okadar geç bir yaş değil💕