kirpapatyasiii Pamugunannesi1 5 li set olarak çok uyguna almışsınız ben gecem sene oğluma sadece küveti ebebek ten 200 TL ye almıştım 🙈 ben çok memnunum oğlum hala onda yıkanıyor biraz oynuyor çıkıyor katlanması benim içinde çok iyi oldu yatağın alt çekmecesine koyuyorum yer kaplamiyor 😊
tontirik @Pamugunannesi1 Hani herkes istediği postu açmakta özgürdü. Başka modaratörleri etiketleyip söyle.
Pamugunannesi1 tontirik Yazıyor bana kitlenen yerden dünürüm numarasını paylaştığı için kitlenmiş postum
kirpapatyasiii Pamugunannesi1 80 cm civaridir boyu oğlum 15 aylık gayet rahat içinde oturuyor oynuyor
Zeynep0886 Pamugunannesi1 ben 2016 da oğluma katlanan küvet aldım çokta memnunum şimdi ikinciye de onu kullanıcam saklanması da kullanması da pratik tavsiye ederim
Pamugunannesi1 Zeynep0886 Maşallah baya kullanışlı ve sağlam desenize burda bie annemiz yıprandı demişti de biraz korktum
Zeynep0886 Pamugunannesi1 ben oğlumda iki yaşına kadar kullandım hiçbir şeyde olmadı hala sapasağlam duruyor
milena11 Pamugunannesi1 çok garip bir moderasyon anlayışı var forumun kitlemesi gerekeni kitlemiyorlar banlanması gerekeni banlamıyorlar 🤷♀️
Pamugunannesi1 milena11 Yeni post açtım artık askıda olan arkadaşlarım bizi orda bulur inşallah açılcakmış tekrar postum ama belli bir süreden sonra 🤦🏻♀️
Badem_ Pamugunannesi1 neden arkadaşlarınız askıya alındı ki. Ben forumda yeniyim kuralları pek bilmiyorum. ÖZel sohbet etmek yasak mı.?
Pamugunannesi1 tontirik Görsem ekran alırdım 😒 Bizim post yakından takipliymiş moderatörlüğünde tarafından onu öğrenmiş oldum 🤣
Pamugunannesi1 Ya kızlar bişey sorucam ben tuvalete giriyorum afedersiniz çişimi yapıp bitiriyorum ardından gene su geliyor su sızıntım falan mı oluyor acaba 😕