Ftm_08_61 Malum pamdemi çok kümseyi geleceğini düşünmüyorum kabulde etmem zaten bu yüzden kutu şeklinde degil 15 adet çıkolata 15 adet kolonya15 adet mıknatıslı yaptırdım hepsini 130 yaptırdım boşuna çok para vermek istemedim
Tbiiasl @Yeppudaa diğer sayfalara göre hem uygun hemde tasarımı harika. 200 tl fiyat aldığım olmuştu başka sayfadan 🙄
harece okunmusciklet hacı şeriften yaptırdık geçen yıl ablamın çocuğuna çok memnun kaldık tadıda güzeldi. Bi bakın isterseniz. Kargolama özenli.
YoncaD okunmusciklet Ben 2dir miradizayndan yaptiriyorum kapida ödeme yok ama güvenilir ben şahsen kendim sipariş verdim. Istersen ordanda modellere bakabilirsin çikolatalari baya lezzetli ben aldigim da 120 lira felan di fiyatlar degismediyse…
byz12nur Kahvela sanırım 1 veya 2 hafta sürdü tam olarak hatırlamıyorum ama şansa bırakmayın bence erken verin siparişlerinizi çünkü baya yoğunluk vardı
Miniktosbaa okunmusciklet hacı Şerif ten yaptırmıştım tavsiye ederim biz çok memnun kaldık hem kaliteli hem lezzetliydi
Kahvela byz12nur biraz geç kaldım 2 en fazla 3 haftam kaldı 🥺 valla daha önce denk gelseydik keşke sizinle 😂
Cerensnl okunmusciklet tasarımcikolata diye bi siteden arkadaşım etti gayet iyidi tadı da çok güzeldi 👍😊
Dilek-Can okunmusciklet ben çikolata deposu sayfasında yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim 100 adetine 100 tl vermiştim kapıda kargo ücreti alıyorlar 12 tl falan
Cansuyrm35 okunmusciklet karudesign diye bir sayfadan yaptırdım. Çikolata, yastık ve anahtarlık. Çok memnun kaldım ben bakabilirsiniz siz de
Anneler95 Curcu metal kutuda 35 draje + 50 adet çikolata ayrıca 70 adet normal kutuda madlen çikolata toplamda 185 ₺ Ödemiştim geçen yılın sonları