byz12nur okunmusciklet o kısım kağıt çikolatalatın üstündeki de aynı o şekilde o desen bir sürü desen var tabi
okunmusciklet byz12nur çok hoş gözüküyor gerçekten gülegüle yiyin 😅 teşekkür ederim bu arada fotoğraf için için rahatladı biraz ordan sipariş edeyim bende yarın artık
byz12nur okunmusciklet rica ederim bende vermek için sabırsızlanıyorum ama vaktim çok var daha benim 😊 ama sanırım bizimki kağıt diğerleri yapıştırma gibi görünüyor siz ona göre karar verirsiniz yapıştırma olanlar daha güzel sanki
05112020se okunmusciklet tercih sizin ben de 3 4 kez fiyat sormuştum ama hic böyle bir muhabbet içerisine girmediler
melzey okunmusciklet ben hacışeriften sipariş edeceğim. Zaten pandemiden dolayı gelen giden olmayacak o yüzden baskısına çok takılmadım. Metal kutuda isim baskılı çikolata. En azından tadından şüphem olmaz diye düşündüm.
Mayisbali okunmusciklet ben oradan yaptırdım canim Bir arkadaşımda görmüştüm çok güzel tadı da kutusu da atabilirsem fotoğrafını istersen atabilirim
Kvsraykt okunmusciklet hacışerif var sade şeyleri seviyorsanız oradan tavsiye ederim çikolatası çok lezzetli