Buse_00 Ben de dr guler Şahin muayenesine gidiyorum…. doğum medicana da olacak… 28. Haftanin icindeyiz😍😍😍 doktorumu cok seviyorum saolsun yaaa
Buket1906 gullcannn canım renkli gösteriyor mu ultrasyonda ben de oraya 1 seferlik gitmek istiyorum da
gullcannn Buket1906 Evet canım gösteriyor renklide doktorum her gittigimde. Kontrollerini tamamlayinca poz vermesini bekliyoruz renklide
MihricanA Fundabysl Necati bey cok ilgili karin cevresi onden gidiyordu o kadar cok arastirdi ki anlatti sebebini kalkarken destek veriyor Alla onun gibi vicdanli doktorlar çıkarsın karşınıza
CaglaSenol Gcbebisii gataya gidiyorum cok memnunum doktorlar ya doçent ya profesör oldugu için herseyi ayrıntılı inceliyor
Didemmmmm Gcbebisii ben Akay lokman Hekim hastanesi Gülenay Türkmene gidiyorum. Daha önce 2 kaybım olduğu için çok araştırdım. Doğum paketi aldım. Şuana kadar çokta memnunum💕
Goknur1410 mrvtsc aldılar ilk başta almayız dediler çünkü normal doğum gözüküyordu kızın kilosu düşük oğlanın kilosu vardı acil sezaryana alınmak zorunda kaldım refaktci verdiler ama sezaryan olan herkese refaktci veriyorlar
Goknur1410 mrvtsc yok gittmedim ikiz gebelikdi benim diyelim verdiler benim yanımda kalan herkez mi gebe okuluna gittdide refaktci verdiler öyle diyorlar ama veriyorlar
gullcannn maviscik77 Canım bugün Elif Hanıma kontrolüm vardı. Benimde haftada 1 e düştü haftaya akşam nöbetçi doktor bakacakmis. Kontrolde ultrasonla mı bakılıyor nst ye de giriliyormu