rabisalmira Ben de Lina’ya gidiyorum ,doktorum Meral Budunoglu cooook memnunum doğumum Koruda olacak inşallah. Şuan 31+5 günlük hamileyim
Nrcncygn Bende etlik lokman hekim dr meltem antalyalıya gidiyorum 37. Haftadayız çok memnunum çok güzel karşılıyor hastalarını yıllardır tanışıyormusuz gibi tavsiye ederim
0267 Gcbebisii bilmem ben o hastaneye gidiyorum ama kapalı olacağı hiç aklıma gelmedi. Sorarım gittiğimde hatırlattığınız için teşekkür ederim
N_A_Z_L_I_M Fundabysl Necati beye almak biraz zor Sürekli araman lazım canım ben 25 haftadan beri bir türlü alamadım Şimdi 35+2 günlük hamileyim yine alamadım Fatma salihe aldım güzel ilgileniyor diyorlar Sana tavsiyem bilmediğin doktordan mecbur kalmadıkça alma derim Tenezzül edip ağzını açmayan doktorlar var 🥺
MihricanA Fundabysl Her gün 00 da alırdım genelde cok talep edilen doktor olduğu icin hemen doluyor randevulari bi kere bulduktan sonra her muayenenizde sabah erkenden giderseniz randevusuz alıyor son haftalarda her hafta randevu bulamiyordum her hafta sabah 7 de hastanede oluyordum
N_A_Z_L_I_M MihricanA Canım randevu alamayınca sabah erkenden gittim Her zaman tercih ettiğin doktor orada olmuyor hangi günler burda diye sordum belli olmuyor dedi mecbur başka doktora aldım onda da asistana denk geldim Halbuki Necati bey 2 hafta sonra gel demişti çünkü bebeğin kafasinda sıvı birikimi görmüştü zaten bir daha da ona bulamadım randevu Diğer doktorlarda ilgilenmediler sagolsunlar 🙄
Fundabysl MihricanA bende bu sefer bu doktora deniyeceğim inşllh bulurum yoksa dediğiniz gibi diğer doktorlara soru sormadan bilgi alamıyorum
MihricanA N_A_Z_L_I_M Evet benim son muayenemde de yoktu izine çıkmıştı 3 cm açıklıkla doğuma gönderdiler beni necati bey eve gönderiyordu evde cekip gel sanicini diyordu sirf bu yüzden suni sanci almak zorunda kaldım. O doktorun agzindan cimbizla laf aliyordum iste kilosu ne durumu ne tek tek ben sormuştum
N_A_Z_L_I_M MihricanA Sen yine cımbızla laf almışsın ben onu da alamadım soruyorum soruyorum insan yerine koyupta tek kelime etmedi 🥴 Çok şükür hamileliğin sonuna geldim de o doktorlarla muhattap olmak zorunda kalmayacağım o kadar sinir oldum ki anlatamam gittim geldim bebeğimin hakkında tek kelime duyamadım 😭
Goktug78 Goknur1410 refaktaci aldilarmi birde sondayi uyusturduktan sonrami taktilar bende sezeryan olcamda
Goknur1410 Goktug78 evet aldılar refakatçi sezaryan olduğu için veriyorlar evet sondayı uyustukdan sonra taktılar çıkarırken bile hissetmiyorsun
MihricanA Fundabysl Necati bey cok ilgili karin cevresi onden gidiyordu o kadar cok arastirdi ki anlatti sebebini kalkarken destek veriyor Alla onun gibi vicdanli doktorlar çıkarsın karşınıza