BuglemSultan Merhaba anneler. Malum kuaförler kapalı Ağda da yapamıyoruz. Jilet alerji yapıyor. Başka ürünler kullanan var mı ? Tüy dökücü krem falan 🙄 Doğumda yaklaştı bian önce bı çözüm bulmam lazim 😍
multefit BuglemSultan bu tuy dokucu olayini bende merak ediyorum kimileri kesinlikle zararli diyor kimileri kullaniyor 😐
Cylncyln_01 BuglemSultan Ben arkadaşımi çağıracam kuaför kendisi ona yaptıracam ama ne zaman yaptırayım bilmiyorun şuan 37+2 yiz
Mhends_anne BuglemSultan kesinlikle tüy dökücü krem kullanmayın jiletle eş değer belki daha kötü. En fazla üç gün kurtarır sizi.
mucizebebek03 BuglemSultan multefit Ben 2 hamileliğinde de veet tüy dökücü sprey hassas ciltler için olanı kullandım doktorum da onayladı gayet de memnun kaldım hatta tüylerde azalma yaptı bende
Cylncyln_01 Yaprakdokumusever dedim 40 hafta da birde doğum olursa o zaman hafiften tüylenme olursa nasıl alırım sonra da diyorum ya 38 de doğsa yazılımsız yakalanirsam kafamda deli sorular 😊
BTSG04 BuglemSultan bende doktoruma sordmuştum tüy dökücü krem kullanabilirmiyim diye bebeğe zararı yok ama kimyasal kullanmanı genel olarak tavsiye etmem enfeksiyon riskinden dolayı demişti
Burcunur__ BuglemSultan jilet alerji değil batık yapar ağda ve sirler sür yapıştır Çek şeklinde olduğu için zamanla genital bölge yapısını bozuyorlar . Tüy dökücüler ise tamamen kimyasal normal hayatta ve özellikle gebelikte hiç hiç önerilmiyor en iyisi jilet macera aramaya gerek yok diyorlar kadın doğum doktorları . Sesu markası jilet kullanabilirsin alerji dediğin bence batık batıklara iyi gelen bir peeling al emin ol bebek gibi oluyor ☺️☺️
Nilerkanc BuglemSultan ben epilasyon aletinin jilet başlığını kullanıyorum çok memnunum tertemiz de yapiyor normal jiletle aldığın gibi sert çıkmıyor cikarkende kasindirmiyor hemde kolay ve pratik 😅
DusunceBulutu BuglemSultan gillette venüs biraz tuzlu ama kaliteli uzun sürede gidiyor tavsiye ederim.üstelik ekstra bir şey sürmeye de gerek olmuyor.
lifeofmybaby BuglemSultan 38 haftalığım dibime küçük bir ayna koyup ağda yapıyorum hatta 2 gün önce yaptım daha. O şekilde yapabilirsiniz ağda sizde 😌
NurCeren00 lifeofmybaby hangi ağdayı kullanıyorsunuz? Elle çekilen inci taneli ağdalardan aldım ama çekemiyorum sözde acıtmıyor diye baya reklamları çıkmıştı 😂😅. En son normal şekerli ağdalardan aldım o da yapış yapış yapıyor 😂.
Ebreva BuglemSultan gillette venüs dene canım biraz pahalı ama çok memnun kalıraın jilet gibi tahriş etmiyor sert çıkartmıyor cildin yumşacık oluyor tüt çıkarken kasındırmıyor bile özellikle hamilelikte en sevdiğim şey bu oldu görmeden sallasan bile kesme ihtimali çok düşük 😂
Ebreva BuglemSultan https://www.hizliresim.com/m4caz2p Şuan mor olano kullanıyorum ama sarı olanıda aynı çok güzel
SedefK Jilet konusunda kafamı karıştıran kısım doğumdan sonrası, yani jilet yapmak zor olur mu? Sonuçta hemen çıkıyo ve normal doğumda da genelde dikiş oluyo. Sıkıntı olmuyo mu? Tecrübeli anneler var mı?
Ozge20ulu BuglemSultan tüy dökücü Krem doktorlar önermiyor canim , hatta kuaförler bile önermiyor 😊jilet de satılmıyor zorunlu ihtiyaç değilmiş🙄 Gönül diyo olduğu gibi git🤪