Mimhb Ezgihrcnn senin çok kilo almana gerek yok zaten. Ben 1.70 boy 50 kiloyum. Doktorum doğuma 60-65 arasında girmemin yeterli olduğunu söyledi.
Ezgihrcnn Mimhb benimde bi bu konuyu açmam gerek doktoruma 🤔 acaba bana ne kadar kilo al der. Tartıda 80 görmem inşallah son zaman 😅 şimdi iyide sonra işler karışabilir 🤭
perilice123 Ezgihrcnn bence kilo alımı biraz da hamile kalınan kiloyla da ilgili. Zaten hamilelik öncesi kiloya göre kilo alın diyor uzmanlar da sizinki normal bence. Zaten bir anormallik olsa doktorunuz der kilo alın kilo verin diye. Endişelenmeyin milleti de dinlemeyin ağzı olan konuşuyor😂
perilice123 Ben 51.5 kilo ile hamile kaldım. 16+0m sabah 53 çıktım ama dün 52.5tum sabah. Günden güne ödem vs değişebiliyor mesela bana da ikinci trimesterdan itibaren haftada 500gram almak ideal demişlerdi. Ama bu benim kilom için geçerli herkesinki farklıdır.
Ezgihrcnn perilice123 sorucam bakalım tabi herkesin farklıdır kilo alımı vücut kitle endeksi falan farklıdır. Normal gibi ama araştırdım biraz. Buradaki arkadaşlarda söyledi. İçim rahatladı valla iyiki burası var 💫✨
Setude Ezgihrcnn 29 haftalık hamileyim canım şuana kadar kilo aldım burda arkadaşlar yazıyolar işte öyle olmazda falanda filanda tamamiyle bünye meselesi 1.69 boyum ver 70 kilo ile hamile kaldım dikkat ettin mi desen inan hiç dikkat etmedim ama şuana kadar hep hareketliydim hareketlerimi hiç kısmadım bende çok kafama taktım ama şükür bebeğimin kilosu boyu suyu herşeyi normal ondan takmayı bıraktım artık
Ezgihrcnn Setude evet tabiiiki bünye meseleside ama biraz endişelendim burada benim gibi yaşayanlarda varmış bu durumu. İçim de rahatladı açıkcası 🥰 hamurişinden uzak durup sebzeyle ve yürüyüşle devam edersem bebeğim beslenir bende çok almam 🥰 ben çözdüm bu işi 🙈
Mervg Ezgihrcnn ben de 24.haftadan sonra kilo almaya başladım suan almamaniz normal ama ilerleyen zamanlarda plasentanin ağırlığı bebegin kilosu artan yağ ve kan hacmi amnion sivisi gibi şeylerden kilonuz artacaktır zaten
Ezgihrcnn Mervg kesinlikle doğru söylüyosunuz. İlerleyen zamanlarsa göreceğiz 💫sağlıklı olsunda kızım önemli değil gerisi 🌟
ysmn_kck17 Ezgihrcnn 31 haftadayiz 💕 Alınan sadece 4 kilo bunun 1565 gramı benim bebe tabiki 🤭🤭 aman kendisi alsında anasına aldirsa da olur 🤭🤭
idiloska Ezgihrcnn ben 16′ya kadar 2 kilo filan almıştım, sonradan almaya başladım hatta bir ayda 3 kilo almıştım doktor tatlı beyaz ekmek hamur işi yeme demişti, 32 haftadayım 10 kilo aldım, göğüslerim kesin 1 kilosu ama 😂
Ezgihrcnn idiloska yaaa doğum sonrasında veririsin bişey olmaz canım ✨ başlasın evde sporlar sonraa 😂🤭
gulnihal89 Kilo al sen ye ki bebek de büyüsün diyenlere de bebek büyüyo zaten o iyi diyorum. Daha bisey diyemiyolar
gulnihal89 Ezgihrcnn valla elinden geldiğince kimseyle görüşmemeye çalış. Ancak kendini izole ederek kurtulursun boşbogazlarin dilinden😂