Demetk Nilszn esim surekli cesur ismini isterdi.ben begenmedim belki sen begenirsin.farkli degisik.simdi oğuz selim koymaya karar verdik.
Demetk MDT sen neden bu kadar sevindin yahu::)) selim oğuz iki isim olucak.belkide selim oğuz diye koyariz
MDT Demetk çünkü cesur ismini sevmemiştim. Sen de sevmiyordun ve ben annelerin istediği isim olunca daha çok seviniyorum 😀şimdiki isim güzel ama beğendim. Adıyla yaşasın 🙏
Demetk MDT amin sagolasin canim.bir kac gun acaba ismi severmiyim diye isim konusu acmadim esime ondan habersiz evde sesleneyim dedim.cesur cesur diye sesleniyom yok.icime sinmiyor.balkona cikiyom.hayal ediyom.biri ogluna cesur diye bagirsa tuhafima gider diyom.denedim ennson esime dedim.sen bu cocugun adini kimlige cesur diye yazdir.ben buldugum sevecegim ismi solucem dedim herkese haberun olsun.yokben duymadim ben gormedim.deme dedim oylelikle vazgecti
MDT Demetk ☺️Olmayınca olmuyor işte insanın içine sinmesi, yakıştırması çok önemli. Senin adına sevindim.
Nurnur95 Demetk Kesinlikle çok zormuş aynı bende herkese isim önerisi bulunuyordum şimdi kendimde anlamlı olsun güzel olsunnn 🙄😂
Kbra_em İlk oğlumun adı hüseyin efe 2. Oğlumun adı da mete alp olucak nasipse.. Arın, çağın, arca isimleride güzel bence :)