Erturk Nilszn benim henüz cinsiyeti belli değil ama kayınpederinin ismini koyacaz Celal Asaf smdilik kararımız degismezse 😂
EsrSnr Asil Koymayı çoooookkk isterdim ama eşimin babası vefat etti o yüzden onun afı Metin babamın adı Ömer Ömer Metin Koyucam
Susamtanem2 Erturk neden içinde kalmasın diye hem kendi babasının adı hemde istediği isim neden içinde kalmasın diye asıl ve metin değil anlamıyorum bu erkek aileleri neden bu kadar dert
EsrSnr Erturk Ömer kendi babamın adı Kayınpederimin ismi Metin onu koymuşken babamı da koymak isterim İşte böyle arada sıkıştım ☺️ Hayırlısı olsun
mislinaninannesi Nilszn cinsiyeti belli değil daha ama erkek hissediyorum muhammed emin bırakıcam inşallah
Cerenn1654 Nilszn oglumun ismi ömer akif.bir oglum daha olsa dusuncegim isimler.miraç berat yusuf muhammed.
Mlktprk Bir oğlum var adı Toprak Han ikincinin cinsiyeti belli değil erkek olursa Mete Han yada Ege Han olabilir kararsızım😊 tam netleşince düşünücem artık🙃💙
Daniay Nilszn Ayaz koyacağız Allah nasip ederse 🙏🏻 Begendigim isimler ise Aren, Baran, Demir, Uras, Ekin, Devran, Deniz