Selocan59 gmzlpsln evet süt iyi geliyor geçen mide yanmam çok oldu bide tam uyku esnasında başladı gece beni uyuymayacaktı bende süt içtim iyi geldi
Rumeysa_123 Selocan59 süt ıyimi geliyor ilk defa duydum sade soda içiyordum bende süt te denicem çünkü benim de aynı gece çok oluyor uyutmuyor beni mide yanması
Selocan59 zeyno_mehmt evet oluyor hele 9,10,11,12,13,14,haftalarda daha çok oluyor sabahları çok fazla yatamıyorum gece doluyor 😄😃 depo sabah çıkartıyor bide çok ses çok utanıyorum 🙈🙈 bazen bu ben miyim diyorum
Umut-Mucize Selocan59 bu konuda bişey diyemem. Bana kesinlikle içme maden suyu dendi. Tansiyonum en fazla 14-9 oluyor. Yükselme eğilimli olduğundan diyet verdi.
Sabirellaaaa Elifingoo içinizi karartmayın ilk kese görünür sonra kalbi duyulur zaten bizde bayramdan sonra tekrar gideceğiz kendinize stres yapıp olumsuz düşünmeyin bence
45ponck bubuiledudu kız massallahh sana ben de 5.haftadayim,bulantı kabızlık kusma karın ağrısı gözümü acamaiyorum:(
bubuiledudu 45ponck yaaa umarım bir an önce geçer valla ben de kendimden şüphe ediyorum neden bende bişey yok diye yemek yemekten nefes alamıyorum artık ama dün gece kasığımda ağrı oldu batma gibi cok fenaydı kısa sürdü :(
Ayse71 45ponck bende kabızlık ilk 3 4 cü haftada vardı sonra bitti sırt ağrısı bel ağrısı kaşıkta ağrı oluyor arada miğdem bulanıyor sürekli değil ama normalmiş yani sordum hemşireme
Dilaradiri Nlfr-93 6-7 haftada duydum ben çok başka bir duygu. Ama bu gebeliğinize göre değişebiliyor 8-9 haftaaya da uzayabilir
Dilaradiri Elifingoo ultrasona girmeden bir küçük dilim çikolata çocuğu haraketlendiriyor diye duydum. O şekilde görebilirsin.
Nefes21_21 Ben 12 haftaligim ama hala tiksiniyorum hersey den genelde patates haşlama domates sve salatalık yiyorum öbür türlü midem çok kötüü
Selocan59 zeyno_mehmt kuru incir kuru Kaysı bunlar çıkartır bunları tüket bide kavrulmamış badem fındık iyi geliyor
Esratyd Essra35 merhaba bende 7.haftaya girdim tiksinme mide bunaltisi çok fazla aynı sizinki gibi hiç bişey yiyemiyorum sadece yoğurt çorbası mideyi bastırmak için grissini yiyebilirsiniz sade allah kolaylık versin
psychologist Aselhifa ben en çok avokado tüketmiştim limonlayıp tuzlayıp yiyordum . Limon tuz haşlanmış yumurta avokado beraber ezerseniz çok güzel oluyor ekşi severler denesin😍
Rumeysa_123 Ben birşey yiyemedim tek çorba içebildim 4 aylık olduk hala fazla birşey yiyemiyorum canım çok şey istiyor ama sonra midemde yanma yapıyor uyutmuyor
Selocan59 Rumeysa_123 valla bende o gün süt içmemiştim uyumuştum eşim geldi bi parça armut verdi onu yedim mide yanmam başladı naptım uyuyamadım sonra kalkıp süt ısıtıp süt içtim biraz sonra geçti yanma
kelebegimm07 Rumeysa_123 yiyebilirsiniz ya çok abartmadan bence bende çok abartmıyorum ama kendimi de kismiyorum kesinlikle 👍