Karanfill Ay sizleri görünce bende çok fazla almışım. Normalde asla kilo almayan biriyim neden böyle oluyor 🤷♀️😅
VeraVrea Aya kadar 2-3 kg idi ama şu an 25 haftalık 10kg aldım. Bir ay kadar yatakta geçiriyorum ama kiloda artıs olmadı cok sükür. 10kg nasıl aldıgımı da anlamadım su tuttu vücut baska acıklaması yok yani 🤷🏻♀️
[silindi] VeraVrea ben de sizin gibiyim. 20 haftalık olana kadar 4 kilo almıştım. Şimdi 27 haftalığım 11 kilo aldım 😢 hatta söyle söyliyim geçen hafta 2 kilo almışım. Ne yemiş olabilirim 2 kilo alacak. Abartılı beslenmem de yok. Bence de su tutuyor vücut
Diilruba Kubraay03 26 haftada 12 kilo almıştım şimdi 32 olduk son 6 haftada sadece 1 kilo almışım 13 kiloyla devam bakalım kaç kiloyla doğuma gircez
Hafissee GulcanDongel evet ekmek hamurişi pasta börek vs yemiyorum hamilelikten önce de yemiyordum şeker de tüketmiyorum bol su ile böyle geldik bugünlere 😁 ödemimde yok henüz şükür
Beyza97 Ouzc bende 8. Haftaya giriyorum 3. 4. Ayda acıklamarım başlar diyodum ama yavaş yavaş başladı sanırsam normal mi bu haftalarda ya
Ouzc Beyza97 normal diyorlar iştah arıyormuş kiminde ama işte dikkat etmek lazım benim kilo almaya çok müsait yapım ne yapcam bilmiyorum