snrdgan417 mavi2021 kaç kiloyla hamile kaldığınız da önemli sonuç olarak bünye meselesi fazla kilo almışsın diyerek arkadaşın canını sıkmayın bence
Busra2706 mavi2021 siz de çok fazla kilo almışsınız 37. Haftamda yarım kilo aldım üçüzlere hamileyim…. desem mesela :)
ikizannesi24 mavi2021 nasıl o kadar az aldınız ben daha 26 haftalığım 17 kilo aldım ikiz bizimkilerde 🤭
doga21 mavi2021 o nasıl iş yahu ☺️ Başlarda kilomı verdiniz, kusmanız mı oldu. İkiz olupta bu haftalarda 5 kg almak çok ilginç
Hamide_Ahmet Minikmucizem22 bn 14 +2 haftalgm bulantı kusmam çok 43 le hamile kaldm kilo almstm ama yine 43 e düştüm ne olur Fıkır verınya
Serapem Aygunn aynı hafta aynı gün ve aynı kilo artisimiz😅 bence çok değil ben 12 kiloo almista olabilirim. Hayirlisi🤪
Fatosbartu Kubraay03 hic sıkma canını bende cok hızlı kilo aldım 37. haftayim 18 kilo aldım sonlara doğru yavaşladı korkma canim 🥰
Beyza97 Ouzc bende 8. Haftaya giriyorum 3. 4. Ayda acıklamarım başlar diyodum ama yavaş yavaş başladı sanırsam normal mi bu haftalarda ya
lentil snrdgan417 evet kesnlkle bende bunu söylüyorm boy ve kaldığı kilo da önemli. 90 kiloyla kalan biri 6 aya kadar 2 kilo almş olabilir diyetisyen fln derken ama 40 kiloyla hamile kalan da 7 kilo alabilir