Gizem0155 Çok teşekkür ederim, sizede çok geçmiş olsun, evet bende şaşırdım kanama alanı küçük diye beklettiler sanırım bide 1,5cm kanama alanı oluştuğunda iğneden 1 gün sonra beni ultrasonda kontrol ettiler kanama alanı kaybolmuştu, 6.günümde gittiğimde kanama alanının yeniden oluştuğunu ve 5.5cm’e çıktığı için acil ameliyat dediler diğer doza gerek duymadılar, o kadar karmaşık bi durum yaşadım ki, bide ilk gebeliğimdi ne yapmam gerekiyor, neler yapılıyor süreç nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yoktu, eğer şimdi ki aklım olsaydı o an ki üzgünlüğümle değilde mantığımla karar verip, kanama alanı 1.5cm iken direk kürtajla veya laparoskopi ile direk alınmasını isterdim, tüpümün alınacak derecede hasar görmesine müsade etmezdim, hem bilgisizliğim, hemde talihsizliğimle böyle bi durumla karşı karşıya kaldım çünkü her şey bi anda gelişti ben ne olduğunu, bana ne yaptıklarını anlamadım bile, tek derdim biran önce iyileşmekti. Ameliyattan bi çıktım ki tüpünüde aldık dediler, sonrası ağlama krizleriyle son buldu, daha yeni yeni geliyorum kendime 😔
Bol bol dua ediyorum en hayırlı zamanda bizlerede nasip olsun inşallah 🤲🏻