doga21 Minnosunannesiii sende fena değilmişsin, aynıları senın eben ve anan içinde geçerli maşallah 🥰😂 3500 civarı doğmuşum ben
Kvsraykt Misafirterliki bende 5 kilo doğmuşum ama evde yetişememişler hastaneye 2. Olduğum için sanırım kolay olmuş
ikiponcik_annesi Semashbl ayy annen nasıl taşıdı sizi maşallah kız biz bi taneyi zor taşıyoruzda ³ kiloyu geçse helal valla annene 💪👏👏
Semashbl ikiponcik_annesi bende en çok ona şaşırıyorum bir de köy yerinde bütün gün inek çamaşır yemek iş yapıyormuş gerçekten güçlü kadınlar annelerimiz bizler çürük elma 🤭😅
Misafirterliki Mom089 😂 annem bütün bebeklerini kilolu doğurmuş ablam 4900 kardeşimi de bir ay erken aldılar 6 kiloyu geçecek diye korktukları için hepimiz normal doğmuşuz😂😂😂
Motherhoodie Misafirterliki bende 5 kilo doğmuşum ilk kızım 3400 doğdu bakalım ikinci iki hafta önden gidiyor bana yetişecek bu gidişle 😂
didem1234 Misafirterliki Ben 3.250 doğmuşum, normal bir kilo.🙂 Ama eşim 5 kg doğmuş🙈 Hem de normal doğurmuş kayınvalidem. Neler çekmiş.😳 Bizim kız da babasına çekti sanırım, 4 kg’ı bulacak gibi.🙂 Erkek bebek olsa babası gibi 5′i bulacaktı herhalde.🤣🙈
Misafirterliki Alyaesmaa hamile kalmadan önce 34 36 bedendim 7 ayı bitirdik şimdilik 8 kilo aldım karnım çok çıkmadı doğumdan sonra hemen veririm gibi geliyor çocukluğumda ve ergenliğimde hiç dikkat etmedim gelişimim yavaşlamasın diye 178 boyum 55 kiloydum 😂