Misafirterliki 5 kilo 100 gram doğan ben acaba kaç kilo doğuracağım siz kaç kilo doğmuşsunuz annişler 🥰😂
Minnosunannesiii Misafirterliki heyy maşaallah seni doğuran ebe ne mübarek ebe snei taşıyan ana ne mübarek ana 🤣🤣🤣🤣4.250 gram doğmuşum bende, 🤣🤣🤣
doga21 Minnosunannesiii sende fena değilmişsin, aynıları senın eben ve anan içinde geçerli maşallah 🥰😂 3500 civarı doğmuşum ben
Misafirterliki Mom089 😂 annem bütün bebeklerini kilolu doğurmuş ablam 4900 kardeşimi de bir ay erken aldılar 6 kiloyu geçecek diye korktukları için hepimiz normal doğmuşuz😂😂😂
Hatice2311 Misafirterliki ben 6 kg doğmusum 94 senesi sezeryanla annem son dakikaya kadar zorlamış normal olması için zavallı habersiz içindekinden 😂🤣
ikiponcik_annesi Semashbl ayy annen nasıl taşıdı sizi maşallah kız biz bi taneyi zor taşıyoruzda ³ kiloyu geçse helal valla annene 💪👏👏
Hatice2311 Semashbl valla annemin bir de ilk doğum iki ekmek yiyormuş gören ikiz doğurcaksın diyorlarmıs ikizimi yemis olabilirim içerde😂
Tugcetatli Misafirterliki bendeeee 5.400 dogmusum hemde anacim evde dogurmus beni eşimde tam tersi 1.500 dogmus bakalim bizim bebek nasil olacak 😂
Esan Misafirterliki ben 4.5 kg dogmusum. 😅 bende cok merak ediyorum kizim kac kilo dogacak simdiden 1 hafta 2 gun onden gidiyo. Ama esim 8 aylik dogmus ve 2 kilo bile degilmis. Ordan ortalanir heralde 😅
Alyaesmaa Misafirterliki Peki kilonuz sonradanda devam ettimi yoksa fitmisiniz😄 Bende 3.500 doğmuşum kızım 2.165 doğdu🙊
Misafirterliki Alyaesmaa hamile kalmadan önce 34 36 bedendim 7 ayı bitirdik şimdilik 8 kilo aldım karnım çok çıkmadı doğumdan sonra hemen veririm gibi geliyor çocukluğumda ve ergenliğimde hiç dikkat etmedim gelişimim yavaşlamasın diye 178 boyum 55 kiloydum 😂