2melekannesi_ Bfduam hamdolsun gebeliğim iyi gidiyor ama başka sıkıntılar var şükür bugünümüze, sen nasılsın? 🤲🏻
2melekannesi_ Bfduam annem covid oldu, babanem bu gece vefat etti ben farklı şehirdeyim elim kolum bağlı çok sıkıntıdayım canım dualarını eksik etme😔
mervenazlis Melihakaya ben hala usuyorumm, 18. haftadayim:) kan degerimde normal, su an kombi acik valahi :))
Bfduam 2melekannesi_ anlıyorum, bazen sorular zor yerden oluyor hayatta. Başın sağolsun öncelikle ve inş iyileşir anneni, geçmiş olsun. Hastaneye yatacak düzeyde mianne?
1yildirim-bebek Yasminalkan canm ben hep testlerimi adetim gecmeden yaprdim yine iki gun vardi degerim cok azdi 11 mi neydi zaten lekede vardı ikinci olçturmeye deger falan kalmmisti ama benim oyle oldu diye herkezin oyle olcak dil ark hamillei 24 basladi cok sukur gayet iyi
2melekannesi_ Bfduam öyle evet, sabretmeye çalışıyoruz 🤲🏻 Şuan hastanede evet inşallah hayırlısıyla eve çıkar sağlıkla sıhhatle 😔🤲🏻
BusraUras Melihakaya bana göre çok normal. Bende hamile olduğumu bilmediğim ilk üç hafta acayip üşüyordum. Birde kasım ayının tam başıydı. Sonra geçti ama şimdi yangın evresine geçtik 😅
Tubiko52 Melihakaya ben hamileliğimi üşüdüğümden anlamıştım bende bi anormallik var demiştim normalde kolay üşümezdim😁 erkek bebek belirtisi dediler ve erkek😁👼🏻
Elcnbykckr Melihakaya 8haftalığım donuyorum resmen elektrikli ısıtıcı açıyorum resmen dibinde duruyorum 🤣
Bfduam 2melekannesi_ Allah sizlere bağışlasın inş. Gelişme olursa haber ver canım. Bayramın mübarek olsun bu arada. Rabb’im size bağışlasın annenizi.
Balca Eşim evde şortla duruyor ben pijamamın üstüne hırka giyiyorum. Sonra bi yanma terleme geliyor çok değişik. Ben de 6. Haftadayım.