Ldy Nisansimge ben zorla içtim burnum tıkalıydı koku almadım burnunuzu tıkayıp öyle için benimde bulandı midem ama iyi geldi
Hammurabi Nisansimge 3 çorba kaşığı pekmeze 1 tatlı kaşığı tereyağı, tatlı oluyor aslında kötü değil tadı, ağzından bekletmeden direkt yutarsan çok etkilemez diye düşünüyorum, geçmiş olsun bu arada
Tuuanammm [silindi] canım cok gecmıs olsun ben 37+4 Hftalıgım 21ıne sezeryan gunu aldım korkuyorum bende ama korona olsam ılac da kullanılmıyo bol c vıtamını bıtkı cayları ıcıyorum ama ılerlıcek diye de korkuyorum Allah yardımcımız olsun
[silindi] Tuuanammm Allah razı olsun canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 14 ay aktif olarak covidde çalıştım 24.hafta izne çıkıpta evde otururken başıma böyle bir şey geldiği için o kadar üzgünüm ki😞
Nisansimge [silindi] çok geçmiş olsun canım daha önce bi erken doğumum var zaten her an tetikteyim korkuyorum inşallah bişey olmaz
[silindi] Nisansimge yaaa çok geçmiş olsun size de inşallah bir şey olmaz vakti zamanında kucağımıza alırız 🤲🏻
Tuuanammm Nisansimge aa cok uzuldum cok gecmjs olsun belırtılerınız hala devam ediyor mu. Benjmkı gectı sayılır normal nezleydım galıba sadece burnum tıkalı kaldı su an ıyılestım cok sukur
Nisansimge Tuuanammm öksürüğüm azaldı ama 2 gün önce kızım ateşlendi burnu akmaya başladı onun için test yaptırdım bi sıkıntı çıkmasın diye gerçi ona doktoru soğuk algınlığı demişti ondanda bana geçti şimdi grip gibiyim halsiz burnum tıkalı az dizimden altında ağrı var o kadar şükür
Tubasam Bende kovid oldum bugün 9 günüm ama aşırı nefes darlığı olduğu için ve de kan sonuçlarım kötü çıktığı icon dün hastaneye yatırıldm Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merveerkan Tubasam geçmiş olsun duam sizinle Allah yardımcınız olsun hastane daha güvenli atlatıp asminle beraber güzel günler göreceksiniz inşallah 🙏
Merveerkan Tubasam hangi kan değerlerin yüksek bugün benim de wbc yüksek çıktı 😥doktor olabilir falan dedi ama korkuyorum
Tubasam Merveerkan valla canm bilmiyorm hangisi olduğunu bilgi vermediler hala hastanede yatıyorum ama kanımda iltihap ve mikrop da varmış