Narinko Nisansimge maalesef. 6 haftalığım bazen boğulurcasına öksürüyorum. Suyla boğazımı yumuşatıyorum sıcak şeyler içiyorum
Nry0682 Nisansimge Ayagınızın altına sarımsaklı yag sürün.Gece yatarken ve corap giyip yarın bunu yapabiliyosanı gecede üc sefer tekrarlayın.
Ldy Nisansimge corona değildim fakat çok fena üşütmüştüm çok öksürüyordum tereyağı eritip içtim çok iyi geldi tavsiye ederim
Esmer06 Nisansimge canım öksürük beni mahvetti bundan 1 ay önce hastanede doktora yalvarmıştım hava vermesi için 2 defa aldım rahatlamıstım anlık ama peospan kullandım 5 gün neredeyse öksürüğüm kesildi
Hammurabi Ben akşamları tereyağı eritip pekmezle karıştırıp yuttum, içine az biraz karabiber de koyabilirsin. Rahatlattı baya
Nisansimge Hammurabi denemek istiyorum da mide bulantısı yapmasından korkuyorum ne kadar bi yağ eriteyim pekmez ne kadar olsun
Nisansimge Ldy bende test vermedim sadece öksürük çok fazla var hiç böyle olmamıştım devam ederse bi kaç gün daha vercem malesef bu yağ mide bulantıaı yaparmı yalnız çok fazla midem bulanıyorda
Ldy Nisansimge ben zorla içtim burnum tıkalıydı koku almadım burnunuzu tıkayıp öyle için benimde bulandı midem ama iyi geldi
Hatice_mete01 Nisansimge çam kozalak şurubu alıp içebilirsiniz el yapımı beralife da çok etkili anında kesiyor
Tuuanammm @Nisansimge Hale5555 Belırtılerınız neler acaba kac gundur ben de nezle tarzı bıseyle mücadele ediyorum hapsırık burun tıkanıklığı akıntısı ıle basladı bugun sırtımda agrı var cıgerlerımı usuttum diye dusunuuorum. Bide hava kullanılıyo mu acaba hamılelıkte
Hammurabi Nisansimge 3 çorba kaşığı pekmeze 1 tatlı kaşığı tereyağı, tatlı oluyor aslında kötü değil tadı, ağzından bekletmeden direkt yutarsan çok etkilemez diye düşünüyorum, geçmiş olsun bu arada
Nisansimge Tuuanammm bende sadece ökrürük var şiddeti arttı bi kaç gündür bunun dışında bişey yok artarsa test e gidicem
[silindi] Tuuanammm 1 hafta kendimi nezle zannettim dün kahverengi akıntı geldiğinde hastaneye gittim doktorumun tavsiyesi üzerine 27 nisanda 30mm olan rahim ağzı dün gece 17 mm bugün öğleden sonrada 7mm düştü ikiz gebelik 26+2 dünden beri nstde sancı var serum alıyorum sürekli ciğer geliştirici vuruluyorum erken doğum riskini azaltmak için bir sürü ilaç ne olursunuz ihmal etmeyin covid erken doğumu tetikliyormuş
Minnaktospik Nisansimge turp içine bal koydum yuttum onu canim balgam attiriyor Turbun tepesini kesiyorsun kapak gibi, sonra ic kismini oyuyorsun icine bal dolduruyorsun 1-2 tatli kasigi kadar turbun altini da kürdanla 3 -4 yerden delip bi bardaga koyuyorsun sonrasında gidip gelip her gun o baldan yiyorsun 😍
Hale5555 Nisansimge canı. Marketten taze zencefil aldırdım buzluğa attım onu çıkarıp 1 tatlı kaşığı edecek kadar rendeleyip üzerine bal limon koydum
Tuuanammm [silindi] canım cok gecmıs olsun ben 37+4 Hftalıgım 21ıne sezeryan gunu aldım korkuyorum bende ama korona olsam ılac da kullanılmıyo bol c vıtamını bıtkı cayları ıcıyorum ama ılerlıcek diye de korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Nisansimge [silindi] çok geçmiş olsun canım daha önce bi erken doğumum var zaten her an tetikteyim korkuyorum inşallah bişey olmaz