Cerenn1654 Demetk iyikide vazgecmisin.cesur da ne bileyim tuhaf.bir cocuga surekli cesur denekte tuhaf herhalde .birine surekli akıllı demek gibi birsey.birde ne bileyim cesur sanki boyle mafya ismi dizi ismi gibi normal hayatta kullanilmaz gibi
Demetk Cerenn1654 aynen belki bu ismi dusunenler vardir.ama bana hep bole serseri ismiymis gibi geldi.ondan koydurtmadim.
Mehdisram İlk oğlum Mehdi Ediz 2. Sini nasipte varsa Zeyd Enes düşünüyoruz 💐 ben müslüman ve farklı isimler seviyorum fikriniz olsun zeyn , zeyd, Ömer , asil , Hamza , Hamid , said ,sami , bunlar beğendiğim isimler
Demetk irem_321 anlamina baktim.gayet hoş.boyle icinde anlam barindiran isimleri seviyorum.mesela isminiz nedir diye birine sorsam arden desem .merka eder sorarim.anlami nedir diye oule isimlerde hos olur ki anlamida guzelmis
Beyhan-nn irem_321 Kutay kutlu uğurlu ay demek eski hükümdarların sıklıkla kullandığı isimlerden aynı zamanda Şamanların ateş tanrısı ben Kutay koydum gerçi doğuma 4 gün kaldi ama 😃
Susamtanem1 Beyhan-nn Bende Kutay Efe koyacağım inşallah ama şamanların ateş tanrısı olduğu kısmını araştırdığımda göremedim acaba siz nerden öğrendiniz
Sadece_anne Muvahhide Evet canim bir hocanin sohbetinde duymuştum hatta bayağı şaşırdım bende seviyordum o ismi :)
Muvahhide Brcozkn peygamber efendimizin sahabesinin isimleri. Özel bir araştırmaya gerek yok Onun hayatını okumak yeterli bu isimleri bilmek için😊