Hmdsena2019 [silindi] Amin canım Rabbim dünyanın neresinde anne olmak isteyen varsa rabbim nasip etsin
Hmdsena2019 Buseninannesi_21 hoşbuldum canım valla hala şok tayım ne yapcam bilmiyorum eşim uyuyo ona söylemedim önce buraya yazdım. Eee sonucta En son babalar duyar demi
Hmdsena2019 dennis Amin 🤲🏻🤲🏻 canım tüp bebek ya nasıl hesaplanır onu bilmiyorum son adet tarıhine göre 3 hafta 2 gün
dennis Hmdsena2019 ben de iki gün önce hamile olduğumu öğrendim💛 Henüz doktora gitmedim ama tabi ki onlar bilir kaç haftalık kaç günlük 💓 Kendine çok dikkat et aman yorulma☘️❤️
Hmdsena2019 dennis Rabbim tamamina erdirsin canım zaten dikkat ediyodum tüp bebek oldugu için dahada edicem ❤️❤️
Masaltaneminannesi Hmdsena2019 Hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin inşallah 😊🙏
Dadas Hmdsena2019 ayy ablacım çok sevindim yaaa 🥰🥰 kucağına hayırlısı ile almayı nasip etsin mevlam inşallah ❤️🤲
Hmdsena2019 Dadas Amin canim Amin Allah senden razı olsun duanla iii dileklerinle hep olumlu düşünmeme vesile oldun 🌸 Rabbim sanada evlatlarini sagsalim kucagına almayı nasip etsin