Selam güzel Anneler öncelikle Anneler gününüz kutlu olsun 🥰
34.haftadayiz ayaklarım çok şişiyor ve ağrıyor ne iyi gelir tuzlu su yapıyorum ama pek faydası olmuyor

2_prens-annesi34 ayaklarınin altına yastık koyarak dinlendir. Kalp hizanda tut ayaklarını dinlenirken ve uyurken. Hem kan akışı için daha rahat olacak hemde ödem toplamayacak. Arada soğuk suda yıkayarak rahatlatabilirsin ayaklarını. Tuz tüketimini azalt. Ayakta çok durmamaya çalış. Onu dışında pek yapılacak birşey yok.

Bulutsevdasi genelde hep uzanırım yastık koyuyorum ama işte genelde çok ayakta durunca şişiyor ve sızlıyor fazla tuzda tüketmiyorum Allahım yardımcımız olsun

2_prens-annesi34 malesef kalbin işi iki katına çıktı bebekle beraber. Yeteri kadar basınç olmadığı için ödem olması normal. Fazlasida zarar zaten. Bu dönemlerde böyle geçecek . Sağlıcakla gelsin miniklerimiz 💛

2_prens-annesi34 fayda yok diyorlar. Benimde her sabah ellerim şiş uyanıyorım yumruk yapmaya çalışınca felaket acıyor. Magnezyum ayaklarıma iyi geliyor biraz geç içeyim huzursuz ayak sendromu yaşıyorım

2_prens-annesi34 hiç bişey fayda etmiyo 1 aylık taze anneyim doğumdan sonraki 1 haftayı asla unutmucam 🤭😂36 numara ayaklarım 39 oldu annemin ayakkabisiyla gezdik hastanelerde 😂davul gibi şişmeye devam etti ama merak etme geçici süreç

Burcubalyetis genelde ayakta cok durunca şişiyor sonra iniyor devamlı şiş kalmıyor ama yine bir sorarım doktoruma