Selam güzel Anneler öncelikle Anneler gününüz kutlu olsun 🥰
34.haftadayiz ayaklarım çok şişiyor ve ağrıyor ne iyi gelir tuzlu su yapıyorum ama pek faydası olmuyor
Ayak şismesi😩
2_prens-annesi34 tuzlu suyu napiyosunuz
alazzeyneperva tuzlu suya Ayaklarımı koyuyorum çevremdekiler hep öyle dedi iyi gelir diye
2_prens-annesi34 ilk defa duydum genelde tuz iyi deildir ödem için ama bunu bilemedim bende ayni dertten müzdaribim burda beklim önerisi olanlari dinlim
alazzeyneperva evet genelde tuzlu yemek iyi gelmiyormuş ama tuzlu suyu bilemedm🤔
2_prens-annesi34 bende bilemedim valla ne diyim
Sadece ayak mi sisiyo sizde
2_prens-annesi34 ayaklarınin altına yastık koyarak dinlendir. Kalp hizanda tut ayaklarını dinlenirken ve uyurken. Hem kan akışı için daha rahat olacak hemde ödem toplamayacak. Arada soğuk suda yıkayarak rahatlatabilirsin ayaklarını. Tuz tüketimini azalt. Ayakta çok durmamaya çalış. Onu dışında pek yapılacak birşey yok.
- Düzenlendi
Bulutsevdasi genelde hep uzanırım yastık koyuyorum ama işte genelde çok ayakta durunca şişiyor ve sızlıyor fazla tuzda tüketmiyorum Allahım yardımcımız olsun
Bulutsevdasi 100 de 100 katiliyorum ayni seyleri yazmama gerek kalmadi🤪
2_prens-annesi34 malesef kalbin işi iki katına çıktı bebekle beraber. Yeteri kadar basınç olmadığı için ödem olması normal. Fazlasida zarar zaten. Bu dönemlerde böyle geçecek . Sağlıcakla gelsin miniklerimiz 💛
2_prens-annesi34 su soğuk olursa iyi gelir
2_prens-annesi34 fayda yok diyorlar. Benimde her sabah ellerim şiş uyanıyorım yumruk yapmaya çalışınca felaket acıyor. Magnezyum ayaklarıma iyi geliyor biraz geç içeyim huzursuz ayak sendromu yaşıyorım
2_prens-annesi34 sismeler bazen onemli olabilyo doktorunuza dedinizmi idrar tahlili yapmak gerekir bazen protein kacakligindada sismeler oluyo dikate almak lazim
2_prens-annesi34 yüksek tutmaya çalış uzandığın zaman biraz rahatlıyo oyle
2_prens-annesi34 hiç bişey fayda etmiyo 1 aylık taze anneyim doğumdan sonraki 1 haftayı asla unutmucam 🤭😂36 numara ayaklarım 39 oldu annemin ayakkabisiyla gezdik hastanelerde 😂davul gibi şişmeye devam etti ama merak etme geçici süreç
alazzeyneperva evet sadece ayaklarım şişiyor
Bulutsevdasi amin inşallah 🤲
hazal2131ds evet benimde ellerim acıyor sabah kalktıgımda ozellikle sag elim
Burcubalyetis genelde ayakta cok durunca şişiyor sonra iniyor devamlı şiş kalmıyor ama yine bir sorarım doktoruma
Zafsim0801 ayyy Umarım benim.cok şişmez 🙈🤣 Allah Analı babalı büyütsün inşallah 🤲❣