midekoruyucu MDT 😂😂😂 benim sadık yarim mide koruyucumdur 😂 geçen biri bana adın da kendin gbi tuhaf mı ne dedi 😂 o kendince beni ezdi ama ben gülme krizine girdim
midekoruyucu Minikturtageliyor 😁 aynen, baktım herkes sevdiği şeyin adını koymuş, dedm kıZım sadık dostuna ayıp edersin 😂
Minikturtageliyor midekoruyucu ben bu isimi 1 saat düşündüm eski hesabım adımdı burdan bi kız dadanınxa değiştirdim ahahsh
midekoruyucu Minikturtageliyor 😂😂😂😂😂😂😂😂 ya bazısı sülük gibi dimi kafayı taktı mı takıyor her yorumuna bi cevap veriyor 😂 ayrı bi manyaklık. Ama benim çok hoşuma gidiyor senin ismin turtaya bayılırım 😋😍
Minikturtageliyor midekoruyucu birbirimizi çok seviyoruz ahahah🤩🤩 kızı engelledim sosyal medyadan beni etiketleyip niye engelledin diyip duruyordu
MDT midekoruyucu burda çok fazla ruh hastası var ya.Doğuracakları çocukları nasıl yetiştirecekler bilmiyorum. Allah o çocukların yüzüne baksın inşallah. Ortalık katilden,hırsızdan ,sapıktan geçilmiyor böyle cahil,hastalıklı ebeveynler yüzünden
midekoruyucu MDT ya hiç sorma, neler okuyorum ağzım açık kalıyor 🤭 minik turtayı da biri sosyal medyadan bulmuş baksana beni niye engelledin demiş 😂
MDT midekoruyucu bugün bi taksici muhabbeti dönmüş heralde forumda ben görmedim sizin haberiniz var mı
MDT Minikturtageliyor ben kadını takdir ettim valla maaşallah aynı anda kaç kişiye birden laf yetiştiriyor 👏🏻 😅