midekoruyucu Minikturtageliyor ah canım benim ben de seni seviyorum 😂 bende mide problemi olduğu için gebelikten önce de içiyordum hala tam gaz devam 😁
Mom54544 midekoruyucu 😊 ben yeni keşfettim daha 18 haftaligim 😊 sonradan üye oldum bide başta üye olmamıştım 🤭
Mom54544 melisa_ozgur_46 Kız deme öyle orda daha karışıktir kafasi ya Allah kolaylık versin hem seni düşünüyodur bebeğinizi düşünüyodur e bide malum oralarin hâli
melisa_ozgur_46 Mom54544 yani o bakimdan tabi oyle canim çok doğrusun şuan bi benle uğraşmıyor gerçi bende orda olduğu için sıkıntı vermiyorum vermek de istemiyorum rabbim hepsini korusun insallh orda 🤲🤲
midekoruyucu MDT aha valla mı 😁 ne kadar büyüksün çok mutlu oldum şuan burda herkes 20lerin başında, kendimi çok yaşlı hissetmeme sebep oluyorlar 😂😂😂
Minikturtageliyor midekoruyucu sevelim birbirimizi yakma midemi canım koruyucum😍😍😍 cidden çok mükemmel bir buluş
midekoruyucu Minikturtageliyor kesnlikle öyle 😍 bulandan Allah razı olsun 😂 her seferinde dua ediyorum bulana
midekoruyucu MDT 😂😂😂 benim sadık yarim mide koruyucumdur 😂 geçen biri bana adın da kendin gbi tuhaf mı ne dedi 😂 o kendince beni ezdi ama ben gülme krizine girdim
midekoruyucu Minikturtageliyor 😁 aynen, baktım herkes sevdiği şeyin adını koymuş, dedm kıZım sadık dostuna ayıp edersin 😂