Tusemefe8134 Kizlar karnimda 10 dakikadir ttik tik die bi zonklama var sizce bu nedir hickirik olabilrimj ? Bu arada 31+1iz
gulin-35 Tusemefe8134 28 haftalıgız benımde aynı oluyor sankı kalp atısı gıbı duzenlı bır sure sonra gecıyor heralde hıckırıktır
depsizoo Tusemefe8134 Olabilir büyük ihtimalle kalp atışı gibi sanki bende bir iki kez oldu biraz uzun sürüyo 2-3 dk galiba 26+2 olduk
kucuktosbik27 Tusemefe8134 😂hıçkırıktı canım hep aynı yerde belli aralıklarla oluyorsa bebişinin ciğerleri gelişiyor artık☺️
Minnosunannesiii Tusemefe8134 gulin-35 depsizoo Hıçkırık tır kızlar kalp atışını duyamazsınız yada hissedmezsinşz 😍
depsizoo Minnosunannesiii yok canım hissedilmediğini biliyorum zaten 🤣 sadece kalp atışı gibi geliyo hissi öyle yani
gulin-35 Minnosunannesiii yok kalp atısı gıbı rıtımlı dedım duyulmaz tabıkı 😀ama bak burda sekızıncı hafta da hareket hıssedenler var 😀😀😉
Tusemefe8134 Kizlar bu ciger gelistirici igne vurulanlar varr onu haptrmak gerekiyormi ? Yada nasil.oluyor bilgisi olan varmi ?
Sibelrx Tusemefe8134 bendede aniden bi titreme hissediyorum karnimda hareketlerinde 28 haftaligim niye oluyo acaba saniyelik sonra geciyo
Mdneee123 Sibelrx titreme dediğiniz acaba sanki deprem olur sallanirsiniz öyle bişey mi benimde arada öyle oluyor ama anlamış değilim sanki karninizda deprem oluyor bir kaç saniye sonda duruyor
EbrarBostanci-81 Mdneee123 bebek göbek kordonuyla oynuyor diye yazmıştı burda bazı anneler bende duyunca şaşırmıştım çocuğa bi şey mi oluyo acaba diye korkuyodum meğer yaramazlık yapıyormuş 😂🙈
Selinnglc Tusemefe8134 eveet hıçkırıık benım oğlumda son aylar pık pık hıçkırırdı heep☺️ Cok normal bir durum merak etmeyin☺️
Minnosunannesiii Tusemefe8134 yok canım suda yok nişanda yok ama düzenli şekilde karnımdan belime yayılan ağrılar var