Nuray11 Mervemercan 31+6 haftalığım bizim daha günümüz belli ddğil bakalım 18inde kontrolüm var belki öğreniriz ☺
Tiniminihanimm Bende 30+3′üm. Doktorum 15 temmuz dedi doğum tarihi. Bakalım normal mi olur sezeryan mı bilemiyorum☺️
baby_mama Mervemercan sizin isteğinizle mi sezaryen oluyor? Ben 32 haftalığım, bebek 2400 gr. Kilosundan dolayı sezaryen olma ihtimali var dedi ama daha belli değil, tarih falan da almadık. Ben de doğum şekli ne zaman kesinleşir merak ediyorum 🤷🏼♀️😄
Mervemercan baby_mama ben normal istiyordum aynı durum bizde de var kilolu gittiği için sezeryan yapalım dedi Dr 🧿💓🙏
Mavi_anne38 meraklianne1 doğrum tarihlerimiz ayn baby_mama bende baby_mama ben de 32 gittim geçen hafta bebeğin kilosu 2400 civarıydı ama bana hiç iri falan demedi normal dedi 😅😅 doktordan doktora değişiyor galiba
Csm Mervemercan ben 30+5 haftaligim, en son 30+1 de 1600 gr di, gayet normal dedi dr. Istege bağlı sezeryan olacak inşallah, dr 1-3 temmuz arasi alırız dedi.
anne11 mucizemmmmmmmm bnmde 16 temmuz gözüküyor doktorla konusmadım ama tam 40 hafta temmuz 16 sı doluyor
baby_mama Mavi_anne38 benim 30+5′te 2400 dü, ultrasonda da 33 haftalık çıktı hatta 😪 sizin de bi tık fazla ama sorun olacak kadar değil o yüzden bir şey dememiştir.