Mervemercan Kızlar selam başta anneler günümüz kutlu olsun 🙏bizim doğum tarihimiz belli oldu 29 haziran salı günü sezeryan ile alıcak Dr umuz ❤️🙏zaman daralıyor sizler ne durumdasınız bebişlerinizz nasıl kiloları boyları kafamda deli sorularrrr🙋♀️🧿💓
mucizemmmmmmmm Mervemercan canım bende 30+2 haftaligim doktorum doğum tarihini neden 16 temuzz dediki acaba geçen biri 29 hafata onun doğum tarihi 15 hc bsiy anlamadım
anne11 mucizemmmmmmmm bnmde 16 temmuz gözüküyor doktorla konusmadım ama tam 40 hafta temmuz 16 sı doluyor
Mavi_anne38 meraklianne1 doğrum tarihlerimiz ayn baby_mama bende baby_mama ben de 32 gittim geçen hafta bebeğin kilosu 2400 civarıydı ama bana hiç iri falan demedi normal dedi 😅😅 doktordan doktora değişiyor galiba
Elfsndkl Bende 31 haftaligim ama net bi tarih veremiyorum . Ama haziranın ortası gibi bekliyorum minigimi 😂nedense haziran gibi gelicek diyo içimdeki his😀 bu arada dün gittim doktora kilosu 1800 dedi
Mervemercan Elfsndkl maşallahh ben de 15 hazirandan sonra bekliom nedense sağlıkla gelsinler inşallahh kız mı sizin bebiş
meraklianne1 Mervemercan önden gidenlerinde bebeklerinin alındığını hiç duymamıştım hayırlısıyla gelsin kuzun🌸🌸
Mervemercan Smy238 seninle aynıyız cnmmm sezeryan tarihi verdi Dr bana yoksa benimde 7 temmuz du son gün
Mervemercan Smy238 Dr baştan normal doğuma sıcak bakıyordu ama bu kontrolde sezeryan tarihi yazalım artık dedi biz 11 yıldır bekliyoruz bebişimizi 🙏🧿o yüzden ısrar etmedik nasip bakalım
Cigdemmom Mervemercan 31+1 iz bacak ağrısı yaşayan ? Ayrıca hareketler artık çok canımı yakıyor ve ve ve kasık ağrım var sağ kasık fenalardayım yani
baby_mama Mervemercan sezaryen günü neden şimdiden verildi, daha erken değil mi? Bilmediğim için soruyorum ☺️
Mervemercan baby_mama bize de erken geldi ama ii de olmadı değil en azından geri sayım yapıyoruz ❤️🙏🧿
baby_mama Mervemercan sizin isteğinizle mi sezaryen oluyor? Ben 32 haftalığım, bebek 2400 gr. Kilosundan dolayı sezaryen olma ihtimali var dedi ama daha belli değil, tarih falan da almadık. Ben de doğum şekli ne zaman kesinleşir merak ediyorum 🤷🏼♀️😄