beybisi26 Fatos_teke46 hahaha 😂 ilk bebek heralde bebe daha karnımda diye çok idrak edemedi 😀😀😀 neyse şimdilik bişi demiyorum seneye kutlamazsa bozuk atacam
Fatos_teke46 beybisi26 valla seneyede bebegimiz kutlar diyo ama o zamanda küçük şansını kaybettin diyor üstelik sen annem deilsin niye kutlayim diyor adam resmen beni deli ediyor 😂😂
beybisi26 Fatos_teke46 hahahah aynılar aman boşver huzurumuz yerinde olsun da ev işlerine her şeye koşuyor elim ayağım resmen boşver hediye kalsın
zeynepemiromer HappyMom eşimin yapamadigini happy mom yaptı hem bebisten mesaj gönderdiler hem de burdan yazılmış iyi ki varsın happy mom her yönden eksiği gideriyorsun her zaman 😘💕
Sdacbc Eşim kutlamadı kafasına vurdum elimle seninde annenler günün kutlu olsun dedim bişeyler dedi ama o sırada kapıyı çekip kayananama çıktım😂😂😂
kuyucadisi_liva Aslanannesiayse Bende bu sabaha karsi gordum meleklerimi benim anneler gunu hediyemde bu oldu galiba.Gerci suan tekrar hamileyim bende onun varligi da yetiyor cok sukur.Rabbim hem kaybimiz icin sabir versin hem de yeniden anne olucagimiz icin bize yarim kalan heycanimizi hislerimizi yasamayi nasip etsin insallah .